Så kan du få ditt drömkök – på bara en dagGår du i köksdrömmar men drar dig för att totalrenovera ditt kök? Glöm dyra renoveringskostnader och ett hem som förvandlas till en byggarbetsplats. Med Sörmlandskök kan du på bara en dag få ett helt nytt kök – med en helt ny karaktär.

– Vi måttanpassar köksluckor efter dina befintliga stommar. Det är ett smidigare och billigare alternativ än att byta ut hela köket, säger Claes Andersson från Sörmlandskök.

Köket är för många hjärtats plats. Här umgås vi med nära och kära, pratar om livet och äter och dricker gott. För att uppfylla kriterierna som umgängesplats ska köket dock helst vara både funktionellt och trivsamt. Det gör att många går i köksdrömmar – men att avsätta månader till en köksrenovering och budgetera för att matcha kostnaden gör att det ofta förblir en dröm. Genom att byta köksluckor med Sörmlandskök kan du få köket du drömmer om – utan en större renovering.
– Det är ett billigare sätt att få ett nytt kök på, utan att riva ut all inredning. Eftersom det görs på bara en dag kan du äta frukost i ditt gamla kök, och bjuda goda vänner på middag i ditt nya kök, säger Claes Andersson från Sörmlandskök.
Vill du ge ditt kök ett lyft genom att byta ut dina nuvarande luckor? Klicka här för att se hur det går till

I över 20 år har Sörmlandskök hjälpt över 10 000 kunder att få sina drömkök genom att tillverka och montera måttanpassade köksluckor. Välj utseende, stil, färg, storlek, träslag och lackning – och få dem måttanpassade och monterade på bara en dag.
– Du kan också göra ombyggnader om du vill genom att byta ut dina nuvarande köksluckor till rull-lådor eller väggskåp till vitrinskåp. Vi byter även bänkskivor, handtag, gångjärn, lådinredning och diskhoar.
Vill du ha en kostnadsfri konsultation för ditt kök? Klicka här

Smart inför försäljning
En fördel med att ge köket ett lyft, bortom en högre trivselfaktor, är den värdeökning det kan ge till din villa eller lägenhet.
– Vi har många kunder som byter sina köksluckor för att ge köket ett nytt och fräscht utseende inför en försäljning. Istället för att riskera att inte få tillbaka pengarna från en köksrenovering kanske du till och med tjänar på det eftersom det kan locka fler intressenter som i sin tur höjer budget och slutpriset, säger Claes Andersson.
Vill du också ta steget mot ditt drömkök? Klicka här för att få en offert

Över 20 års erfarenhet av köksrenovering

Sörmlandskök anpassar nya köksluckor utefter dina behov, och har sedan mer än 20 år hjälpt en stor mängd kunder att byta upp sin köksinredning. Välj bland ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. I Stockholm med omnejd erbjuder erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation i ditt hem där vi går igenom förutsättningarna för just ditt kök.

Ta första steget mot ditt nya, perfekta kök och kontakta oss direkt!