Avveckla bolag innan årsskiftet? Svenska Standardbolag kan hjälpa digEn vanlig likvidation av ett aktiebolag tar mellan åtta och tio månader och kräver att du som ägare ansvarar för administrationen under tiden. Beställ Svenska Standardbolags snabbavveckling Slutstenen så får du en betydligt snabbare process. 

Du som säljare får betalt omgående, Svenska Standardbolag köper bolaget och avvecklar det i egen regi. För bolag med substansvärde upp till 300 000 kr är totalkostnaden för en snabbavveckling 10 000 kr. Skicka in en offertförfrågan idag!

Att avveckla ett aktiebolag själv upplevs ofta som en krånglig process. Det är mycket att sätta sig in i och själva avvecklingen tar lång tid. Vill man dessutom få det gjort innan årsskiftet för att slippa lägga tid och pengar på en ny årsredovisning behövs adekvat hjälp. Svenska Standardbolag AB erbjuder inte bara avveckling genom frivillig likvidering utan även genom den snabbare processen Slutstenen.

Intresserad av Slutstenen?

Svenska Standardbolag har lång erfarenhet av att avveckla aktiebolag. De har sedan Slutstenens lansering 1992 avvecklat mer än 25 000 bolag och är ledande på området. Att avveckla genom snabbavvecklingen Slutstenen innebär att du som ägare säljer ditt bolag till Svenska Standardbolag AB och de tar hand om avvecklingen av bolaget. Svenska Standardbolag ansvarar därmed för all administration och skattehantering under avvecklingstiden. Du får betalt så fort avtal har tecknats.

Dags att avveckla ditt aktiebolag?

Erik: ”Vi skapade tjänsten från början och är störst på marknaden”

Erik Berggren är VD på Svenska Standardbolag AB. Han förklarar varför det är fördelaktigt att anlita just dem.

– Att sälja sitt aktiebolag till oss för snabbavveckling är det vanligaste sättet att avveckla ett aktiebolag i dag. Vi är en stor och ekonomiskt stark organisation i en liten bransch, vi har ett konkurrenskraftigt pris och ett fördelaktigt avtal för dig som säljer. Det var vi som skapade tjänsten från början och vi har tveklöst mest erfarenhet av alla liknande aktörer på marknaden, säger Erik.

Avveckling av aktiebolag

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom bolagstjänster i Sverige sedan 1954 och har bistått näringslivet med bolagstjänster vid mer än 300 000 tillfällen.

 

Standardbolags snabbavecklingstjänst Slutstenen lanserades redan 1992. Sedan dess har de snabbavvecklat mer än 25 000 aktiebolag. 

Så funkar Slutstenen:

  • Offertförfrågan inkommer.
  • Köpeskilling beräknas och offertförfrågan besvaras.
  • Vid acceptans av offert behövs uppgifter om aktieägare i bolaget.
  • Samtliga avtalshandlingar samt checklista tas fram.
  • När avtal m.m. är klart betalas köpeskillingen omgående.
  • Avvecklingen av bolaget genomförs i Svenska Standardbolags ägo och de ansvarar därmed för hantering och administration under avvecklingstiden.