Så kan du få ett smartare elprisAtt köpa el kan vara krångligt. För att få bästa möjliga elpris krävs det ofta att man sätter sig in i marknadens skiftningar och olika typer av avtal. Boo Energi i Nacka vill göra det enklare för privatpersoner att få bästa möjliga elpris. Därför erbjuder de vad de kallar för Boo-portföljen som gör jobbet åt dig.

– Vi har legat i framkant med att erbjuda denna produkt för privatpersoner, meddelar Maria Hultman, marknadsansvarig på Boo Energi.

Den globala el-marknaden är ständigt skiftande, något som gemene man inte rimligtvis kan hålla ordning på. Det är lätt att bli missnöjd över sitt elpris och det kan vara svårt att hitta rätt på elmarknaden. Därför har Boo Energi introducerat Boo-portföljen, som i fyra år erbjudit låga priser på el genom att skapa en modell som tidigare inte funnits att tillgå för privatpersoner.

– Genom att samla flera kunders elvolymer i samma portfölj, handlar våra elexperter el till våra kunder på samma sätt som stora industrier köper el till sina bolag, säger Maria Hultman, marknadsansvarig på Boo Energi.

Läs mer om Boo Energi här

Boo-portföljen
Det är genom en blandning av rörligt och fast elpris som Boo-portföljens skapat framgångar. Eftersom el-handlarna köper el framåt i tiden får du en estimering på vad elpriset kommer vara under kommande månader, något som ett traditionellt rörligt elpris inte kan utlova. På Boo Energi har man så pass stort förtroende för sin portfölj att bindningstiden endast är tre månader.

– Det ska inte kännas otäckt att binda upp sig. Vi vill uppmana fler att våga testa portföljen, som sedan starten november 2015 varit den mest förmånliga prismodellen för el och har ett snittpris på 5,78 öre/kWh lägre än rörligt elpris (inkl. moms).  

Nyfiken på Boo Portföljen? Klicka här

Årets nackaföretag 2019
I maj 2020 fyller Boo Energi 100 år. Bolaget som en gång i tiden startades av tre bönder som ville ha el till sina gårdar, är nu 100 år senare fortfarande ägt av medlemmarna, något som är unikt i dag menar Maria Hultman. Dessutom utnämndes Boo Energi till årets Nackaföretag under 2019, bland annat för sitt fokus på miljö och hälsa. Med 100 procent förnybar el och höga kundbetyg i olika undersökningar väller lovorden över Boo Energi, vars unika sätt att värna om genuin service och om sina kunders hälsa lyfts fram.

Hälso-appen ”E2E Boo Energi”
En av Boo Energis mest innovativa tjänster är hälso-appen. Genom att utnyttja stegräknaren i mobilen kan de steg som du tar varje dag föras över till en rabatt som sedan appliceras på ditt elpris. Ett unikt sätt att uppmana till hälsa hos sina kunder.

– På så sätt kan man kalla oss för Sveriges hälsosammaste energibolag. Vi är desto mer stolta över att kunna erbjuda bra service och förnybar el till våra kunder. Vi tror att det är en del av flera som gjorde att vi blev utvalda till årets Nackaföretag under 2019 i konkurrens med 14 000 andra företag, avslutar Maria Hultman.

 

I 100 år har Boo Energi tagit hand om sina kunder med en nära och genuin service. De blev 2019 utsedda till Årets Nackaföretag och fick för fjärde gången i rad omdömet Mycket väl godkänd i energibranschens bredaste kundundersökning.

All el kommer från förnyelsebara källor med tydligt redovisade priser, låga marginaler och generösa avtalsvillkor.