VABruari 2020: Här är knepet som kan hålla bacillerna borta

Här berättar motionärerna Linda och Hanna hur Astaxin® har hjälpt dem hålla sig friska – och förbättra sin prestation på träningsfronten.

Stärkt gemenskap och ökad synlighet för Östenssons efter Vätternrundan: ”Det var magiskt”

I somras gick 30 nöjda medarbetare från Östenssons Livs i mål på Vätternrundan. En resa som har fått stor uppmärksamhet och stärkt gemenskapen på företaget.

Forskaren: “Så kan du bli kvitt dina ledbesvär – helt naturligt”

Stela och onda leder kan göra vardagen problematisk och humöret lågt. Är du en av dem som ser förbrukning av smärtstillande läkemedel som ett nödvändigt ont så kan nyheten Zincumin vara din lösning. Det är ett unikt kosttillskott som både kan lindra och förebygga ledvärk med hjälp av enbart naturliga ingredienser.

Här är ett av 2020-års viktigaste lopp – vem anmäler du?

Den som korsar Göteborgsvarvets startlinje 16 maj 2020 har en upplevelse av rang framför sig.

Så optimerar Örebro Hockey sin träning med svänghjul

En evidensbaserad träningsform som nu börjar uppmärksammas inom framförallt elitidrotten är svänghjulsträning. Efter en studie med Universitet införde Örebro Hockey banbrytande svänghjulsträning från svenska Coneline som en viktig del av sin träning.

Därför ska du anmäla dig till Göteborgsvarvet 2020 redan i dag

Sedan 1980 anordnas Göteborgsvarvet, som med sina drygt 60 000 anmälda varje år kan titulera sig världens största halvmaraton. Med enastående vyer över flera olika klassiska platser i Göteborg är loppet ett högt rankat sådant – och nu har anmälan för 2020 öppnat.

reFitness hjälper dig att komma igång med träningen på allvar

Med ett 2019 som börjar löpa mot sitt slut börjar allt fler tänka på de ständigt förekommande nyårslöftena. Ett av de mest vanliga handlar om att gå upp och ned i vikt och att träna mer, något som många tycker är lättare sagt än gjort. Nu finns ReFitness som hjälper dig att nå dina mål för en bättre hälsa.

Titta in i det nya gymet i Vällingby Park: ”Toppfräscht”

Två våningar, 830 kvadratmeter, toppmoderna maskiner – och träningsglädje. Så beskrivs Nordic Wellness nyöppnade gym i Vällingby Park som slog upp dörrarna i juni tidigare i år.

Träna hårt och håll dig frisk

För många innebär mörkare dagar och sjunkande temperaturer mer tid på gymmet. Till årstiden hör dock även förkylningar vilket kan tvinga dig att pausa träningen. Bikinifitness-proffset Amanda Larsson satsar på guldmedalj i höst och då finns inget utrymme för sjukdomar, så för att hålla sig frisk dricker hon kosttillskottet Immuno Support System varje dag.

Träningsbandet som gjort succé i Europa lanseras nu i Sverige

En av Sveriges största återförsäljare av rehab-och sjukvårdsprodukter, Skadebutiken.se blir nu generalagent för Flexvit i Sverige. Ett revolutionerande träningsband som slagit igenom hos idrottseliten i Europa. Nu blir Flexvit tillgängligt för alla som vill träna med dessa högkvalitativa band.
– Det känns otroligt kul att Skadebutiken.se fått förtroendet att bli generalagent för Flexvit i Sverige. När vi fick frågan från tillverkaren i Tyskland så tackade vi ja utan att tveka, berättar Henrik Westerling, delägare och vd för skadebutiken.se.