5 tips: Så klarar du världens största halvmaraton på bästa sätt

Göteborgsvarvet bjuder på 21 097,5 meter med fantastiska vyer. För den löpare som antar utmaningen väntar dessutom en riktig folkfest – och anmälan till 2020 har precis öppnat.

Ska du löpträna i vår? Här är den hetaste löparappen just nu

Framstående teknikföretaget Racefox har med hjälp av AI utvecklat ett ”smartbelt” som ger dig feedback på din löpteknik – direkt i löpspåret.

Få tid att andas med The Soul Space

Livet är stressigt för många. Vi springer från plats till plats, från uppgift till uppgift – utan att stanna upp, andas och känna efter. För att få chansen att göra det finns The Soul Space, unika yogaretreat på tre olika platser i världen.

Vill du ha hjälp att träna och äta rätt? Missa inte Kickstarta 2019!

Modifast och Bodyweight har tagit fram Kickstarta 2019 som med kostprogram, träningsövningar och coachning ger dig en knuff i rätt riktning.

Lista: Här är expertens 4 supertips inför Vätternrundan

Här delar Pierre Henriksson från Vätternrundan med sig av sina bästa tips – fram till loppdagen.

WW Viktväktarna erbjuder företag coach online

WW Viktväktarna berättar om hur de har utökat sitt populära företagserbjudande Wellness at Work med en digital lösning.

Är du kostrådgivare eller PT? Här är det digitala verktyget du inte får missa

Med Nutrition Data kan du enkelt dela kostscheman och träningsprogram med alla dina kunder, samtidigt som de kan registrera sina måltider och aktiviteter – direkt i mobilen.

Lista: 5 anledningar till att använda Ormsalva – varje dag

Har du en spänd, stel och öm kropp? Då kan ett liniment vara något för dig – oavsett om du är motionär, elitidrottare eller bara vill leva ett aktivt liv.

Sveriges främsta spaexpert om sparesorten: ”Vilken succé!”

Hotel Tylösands vision om att skapa en modern spaanläggning, eller ett ”social spa”, har på kort tid gjort anläggningen till en av västkustens mest attraktiva.