Yvonne Rydings tips för ett lyckat hemmaspaSå här i mörka och kalla vintertider kan det vara skönt att skämma bort din hud lite extra – och viktigt för att skydda den mot vind och kyla. Känner du att inte har råd att åka iväg på en spavistelse efter julhelgen är det ett perfekt tillfälle att fixa en spakväll hemma i ditt eget badrum.
Här ger Yvonne Ryding sina bästa tips för ett lyckat hemmaspa.

 

Under vintern blir de flestas hy torr och glåmig. För att råda bot på det kan det vara en god idé att lyxa till det med skonsamma hudvårdsbehandlingar. Istället för att boka in dig på en dyr spavistelse kan du spara tid och tusenlappar genom att istället ordna en spakväll hemma – och då passar Yvonne Rydings produkter perfekt.

YR Scin Care lanserade sin första produkt 1997 med visionen att ligga i framkant när det kommer till hudvård. Nu firar de 20-års jubileum och har under åren vuxit sig allt starkare samtidigt som de aldrig tummat på kvalitén och fortsatt jobba med naturliga/organiska och hälsosamma hudvårdsprodukter som aldrig testats på djur.
– Jag brukar säga att mina produkter är naturligt hightech, vilket innebär att de innehåller högkvalitativa aktiva ingredienser av naturligt ursprung, säger Yvonne Ryding.

”95-99 procent”
Yvonne Ryding har bland annat tagit fram YR Spa-serien vilket är hälsosamma hudvårdsprodukter som uppfyller apotekens krav och är mycket prisvärda.
– YR Spa-serien innehåller 95-99 procent organiska ingredienser och alla produkter utom två är helt veganska, berättar Yvonne Ryding.

Nyfiken på Yvonne Rydings spa-produkter? Här hittar du dem 

Här ger hon sina bäst tips hur du fixar en lyckad spakväll – hemma

  1. Så får du kyssvänliga läppar
    YR Spa Facial Peeling Mask fungerar som en peeling som avlägsnar döda hudceller och rengör huden på djupet samtidigt som den kan användas som en ansiktsmask. Gör behandlingen på ren fuktig hud för att få en bra kur för ansiktet och vakna upp med ren och fräsch hud med fin lyster. Ett hett tips är att du kan använda ansiktspeelingen även på händer, fötter och sist men inte minst läpparna – för att få dem att bli mjuka och kyssvänliga.”
  2. Ta hand om fötterna
    "YR Spa Bathmilk är en mjukgörande olja för sköna bad. Fyll upp ett varmt fotbad tillsammans med 2 tsk YR SPA Bathmilk, sätt ner fötterna och njut. Behåll fötterna i badet minst 15 minuter innan du tar en rejäl klick YR Spa Body Peeling och masserar in fötterna metodiskt och grundligt. Har du en fotfil kan du använda den tillsammans med peelingen. Ta sedan upp fötterna på en ren handduk och torka ordentligt. Lägg handduken på golvet och behåll fötterna på under tiden som du omsorgsfullt smörjer in fötterna och en bit upp på benen.
  3. Bli festfin
    YR Spa Body Cream är en näringsgivande, lyxigt mjukgörande och krämig kroppsprodukt. Smörj in dig med krämen efter dusch eller bad så kommer din hud att kännas fräsch och mjuk länge. YR Spa Body Cream funkar utmärkt för torra partier som knän, armbågar, händer och fötter, men även när du vill göra dig festfin. Blanda krämen med din foundation och smörj in dina ben och armar. Pudra sedan på med lite transparent puder så får du en superfin och snygg look.”

Yvonnes idé

"Min idé om hudvård baserar sig på en genuin tro på kraften i det som naturen ger och det vi själva gillar. Recepten i alla mina produkter är utvecklade av mig tillsammans med svenska laboratorium och med svenska tillverkare. Många ingredienser kommer från skog och mark i Norden. Jag blandar dem med moderna och aktiva ingredienser för att få ännu bättre resultat. Min devis är: Naturliga ingredienser så långt det är möjligt utan att göra avkall på den kosmetiska känslan."

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via
e-post och telefon.

Ring: 063-100 888
Maila: info@yvonneryding.com

www.yvonneryding.com


Yvonne Ryding