Så kan du skapa ett vackert hem – med plisségardinerGe ditt hem en ny inramning med vackra, flexibla och funktionella plisségardiner. Med sin stilrena design skyddar de mot sol, värme och insyn. De kan regleras både uppifrån och ner- eller nerifrån och upp och är dessutom enkla att montera.

Välj bland olika tyger
Hos Plisséexperten finns ett brett utbud av tyger, färger och mönster, varpå man enkelt kan mixa och matcha dem med sin övriga inredning.

– Plisségardiner är ett snyggt alternativ till persienner och rullgardiner, som också öppnar upp för olika användningsområden då de enkelt fungerar i alla typer av fönster och glaspartier. Som insynsskydd, dekoration eller för att skydda möbler och golv mot solblekning; i sovrummet, vardagsrummet, köket eller på balkongen. Till och med i badrummet!, berättar Petter Jonsson, vd på Plisséexperten.

Så här fungerar en plisségardin

Då plisségardinerna tål fukt kan du installera dessa istället för att frosta glaset eller lägga fönsterfilm. Med tygernas olika täthet och transparens kan de verka såväl mörkläggande som värmeavvisande, så experimentera med ljus och skuggor för att skapa en ny helhetskänsla hemma. Man kan göra mycket med lite!

Villaägarna är bolagets största målgrupp då de gärna byter fönster, renoverar och bygger ut.

— Plisségardinerna dyker också allt oftare upp i inredningsmagasinen, där man gärna bryter av färgskalan i en annars avskalad inredning. Surfa gärna in på våra hemsida för mer inspiration eller mejla oss för tips och råd. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt färg, mått och tyg.

Beställ dina gardiner här – upp till 30% lägre pris

Plisséexpertens gardiner beställer du enkelt på deras webbshop och monterar själv.

— Plisségardinen består av ett veckat och tåligt polyestertyg och är Öko-tex Trygg Textil-märkt. Vår modell Flex kan du lätt reglera uppifrån och ned samt vice versa precis som du vill, och är mycket lättmonterad. För säkerhets skull hittar du en monterings- och mätguide på vår hemsida. Att lämna endast det steget åt kunden har medfört att vi kunnat pressa priserna ytterligare till deras fördel, avslutar Petter.

Hos oss beställer du plisségardiner som är ett smart och elegant alternativ till persienner och andra solskydd. Sedan starten 2012 har vi levererat över 20.000 plisségardiner till nöjda kunder över hela landet!