Öka vinterns mysfaktor med en eldstad

”Elda, grilla korv eller bara njut av det charmiga ljusskenet” – se bildspelet här

Gjør vinteren enda koseligere med en bålpanne

«Tenn bål, grill pølser eller bare nyt det sjarmerende skinnet fra flammene» – se bildekarusell her

Tidlösa inredningsdetaljer av prisbelönade designern – Beslag Design fyller 50 år

I år fyller familjeföretaget Beslag Design 50 år – något som firas med ett spännande designsamarbete med Monica Förster och kollektionen Jubilee.  

Öppna upp i trädgården och förläng sommaren med en pergola från AllVy!

Längtar du efter sommaren för att kunna sitta utomhus och äta en lång middag i kvällssolen? Med en pergola skapar du semesterkänsla hemma och kan njuta av din trädgård från tidig vår till höst. AllVys pergola går att skräddarsy på millimetern så du kan anpassa den precis som du vill ha det. Så om du vill kunna förlänga sommaren och ta in din trädgård extra länge är detta tips till dig:

HEX winerack från Born in Sweden – skapa din egen form!

Oavsett om man har ett stort lantkök eller en storstadsvrå brukar förvaring vara en utmaning. Dessutom är intresset för matlagning och för att skapa snygga och funktionella kök större än någonsin.

Möbelföretaget du inte får missa om du älskar skandinavisk design

Om du söker funktionell, klassisk skandinavisk design i högkvalitativ tappning är Zweed vägen att gå. Sedan företaget grundades har de ständigt strävat efter att skapa möbler med en unik och tydlig identitet som återspeglar Zweeds lekfullhet och arv. Kanske hittar du din nya favoritmöbel?

Skandinavisk möbeldesign – med kvalitet och materialval i fokus

Efter att Magnus Heijel tog över Mavis förvandlade han det lite trötta möbelföretaget till en designer och producent av unika, moderna möbler där hantverket står i fokus. De rena skandinaviska linjerna och de hållbara, gedigna materialvalen har blivit en favorit hos många – utan att spräcka plånboken.

Fyll ditt hem med väldoft i vinter – med inspiration från svensk natur

Att inreda sitt hem med väldoftande, vackra doftljus och rumsdofter ger det där lilla extra när du vill skapa en inbjudande atmosfär.

Tips: Så kan du enkelt liva upp ditt hem med unik inredning

Ända sedan 1897 har Skrufs Glasbruk skapat handblåsta glasvaror, med allt från dricksglas och ljusstakar, till iögonfallande skålar och vaser. Med över 120 år som verksamma kombineras tradition ihop med nytänk – något som resulterat i flera högkvalitativa och konstnärliga produkter.

Så säkrar du dina värdesaker – på ett snyggt sätt

När vi lämnar våra hem och låser ytterdörren låter många sina dyrbara prylar ligga framme. Smycken, pass, nycklar och pengar ligger sällan på svåråtkomliga ställen. Med säkerhetsskåp från Scandinavian Safe blir förvaringen trygg – och riktigt snygg.