Badrumsrenoveringen som kan spara tid och pengar

Det är inte ovanligt att renoveringen skjuts upp på grund av låg budget och tidsbrist. Ett smidigare alternativ för badrumsrenovering hittar du hos Betongstil, som erbjuder en unik helhetslösning i betong.

Gamification är ett oslagbart sätt att kommunicera på individnivå

Gamification är oslagbart när man som företag vill motivera människor att bli mer delaktiga, engagerade och lojala. Att ta in spelelement i företagets kommunikation är effektivt och ger tydliga och mätbara resultat. Bulls är experter på innehåll och gamification. Vill du veta mer om Bulls? I dagens snabbrörliga marknad behöver alla företag bygga förtroende, vara […]

Duvan – en kollektion som trotsar smyckestrenderna

Det är svårt för ett och samma smycke att sticka ut under längre perioder – men en kollektion som har lyckats hålla över tid är Duvan.

Unik julbelysning en ny trend

När julen närmar sig och mörkret faller är det givet att pynta med en mysig julbelysning. Att sticka ut med en vacker adventsljusstake på fönsterbrädan utan att behöva betala ett premium pris blir allt svårare, men nu erbjuder LampGallerian lösningen. Den traditionella julbelysningen, vare sig vi pratar om slingor varvade längs balkonger eller adventsljusstakar på […]

Företaget där organiserat kaos och compact living går hand i hand

Att ge bort gåvor och presenter har, precis som att dela måltider ihop, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga goda relationer. Svenska designföretaget Sagaform har därför i över 25 år bidragit till att skapa kärleksfulla relationer genom att erbjuda väldesignade och prisvärda produkter.

Cinnamon ger dig snygga skor och sköna fötter

Nästan tre av fyra svenskar drabbas av problem med sina fötter någon gång, och skador såsom Hallux valgus, hälsporre och hammartår är mycket vanliga. Att hitta skor som är både ergonomiska och snygga kan dock vara en svår uppgift.
– Hos oss får du helt enkelt snygga skor som är bra för fötterna, berättar Ninni Jonsson, vd på TwoSouls och skomärket Cinnamon.

Presenter med ett budskap från Efva Attling

Efva Attlings smycken är världsberömda och har burits av kända ansikten som Madonna, Alicia Vikander, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Meryl Streep och Katy Perry.