Så kan du spara tid och energi – när du byter däckI dag går det mesta att få tag i på nätet – även däcken inför sommarsäsongen.
Att jämföra däckpriser på nätet är dock en fälla många går i och enligt Per Fransson, platschef på BVS, döljer sig ofta många dolda avgifter och tidskrävande processer bakom köpet.
– Det är enklare att sköta allt hos en och samma leverantör istället, säger han.

Äntligen har värmen bestämt sig för att komma och det är dags att lägga in vinterdäcken i källaren i många månader framöver. Däckmarknaden är stor och det kan vara svårt att veta vilket märke och modell man ska ha – och i tron om att lyckas hålla kostnaderna nere är det många som jämför priser på nätet.

Per Fransson, platschef på BVS i Östergötland, hjälper årligen tusentals bilägare att serva sina bilar och berättar att däckfällan på Internet är vanlig att hamna i.
– Man tittar runt på olika sajter och ser var däcken är billigast någonstans men tänker inte på att det kanske kostar pengar att frakta hem däcken, att betala miljöavgift och sedan förstås att montera dem på sin bil. Slutprislappen kan med andra ord bli högre än vad man förväntade sig när man la beställningen.

Boka tid för bilvård eller däckbyte här 

Allt från däck till sanering
Bilfirman BVS är en kedja som arbetar med alla typer av bilvårdstjänster; allt från däck- och fälgbyte, lackning, montering av solskyddsfilm till åtgärdande av skador samt sanering. Just på däck- och fälgfronten utmanar BVS Internet med lägre priser – något Per berättar beror på deras breda kompetens.
– Eftersom att vi inte bara arbetar med däck och fälgar utan hjälper bilister att vårda sina bilar året runt kan vi hålla nere priserna när det kommer just till däckservice. Vi är inte heller knutna till någon enskild däckleverantör som har ett egenintresse i processen.

Genom att vända dig till BVS när du ska byta ut dina sommardäck kan du därför inte bara spara in den tid det faktiskt tar att få dina beställda däck hemlevererade till dig; du kan dessutom spara pengar och energi.
– Vi tar hand om processen från första samtal till utbytta däck, allt du behöver göra är att lämna in bilen. När du fixar dina däck och fälgar hos oss blir processen både tryggare och enklare.

Behöver du nya däck? Spana in BVS exklusiva erbjudanden 


Om oss
Hos oss hittar ni service, kvalitet, kunskap och flerårig erfarenhet.

Vi arbetar med däck, förebyggande bilvård, lackvård, keramisk lackförsegling och lackerings konstruktioner.

Vi har även väl utarbetade metoder för att åtgärda olika typer av skador och sanering såsom:
Bucklor i karossen, stöld,vandalisering, klotter, färgborttagning, brand, nedfall, lukt, lackskador, läder, vinyl och textilskador, borttagning av dekaler, vatten och fuktskador.

Kontakt
Varmt välkomna att kontakta oss på telefon eller e-post.
Telefon:013-13 55 25
E-post: per@bvs.se