Så kan du tappa irriterande överskottskilon – utan att banta

Ola Lauritzson, grundare av Gi-boxen. Foto: Peter Knutson.

Nu finns det inte längre några ursäkter för att inte uppfylla ditt nyårslöfte. Med GI-boxen får du nyttiga, färdiglagade rätter levererad direkt till din dörr och får samtidigt stöd och inspiration för att klara din viktnedgång.
– I genomsnitt går våra kunder ner ungefär fem kilo på fyra veckor, säger grundaren Ola Lauritzson.

 

När kostrådgivaren Ola Lauritzson startade GI-boxen 2010 var målet att vardagens små hinder inte längre skulle få stå vägen för en nyttig kost. 

Jag ville erbjuda en lösning som gör det så enkelt att äta hälsosamt och gå ner i vikt att du i princip inte kan misslyckas. Det var själva utgångspunkten för GI-boxen. Vårt löfte är att du ska kunna bli av med irriterande överskottskilon och snabbt komma i toppform – utan att banta, berättar han

Kickstarta 2018 med GI-boxen för bara 1295 kr. Gratis leverans hem till dörren!

Ola Lauritzson har skrivit en lång rad GI-kokböcker och vet av erfarenhet hur effektiv GI-metoden (glykemiskt index) är för att undvika blodsockertoppar, minska sötsuget och underlätta viktnedgång. Med GI-boxen samlade han några av sina favoritrecept, alla sammansatta för att ge din kropp all den näring den behöver utan raffinerade kolhydrater och onyttiga fetter, och började med hemleveranser i praktiska portionsboxar.

– Alla rätterna är vad vi kallar ”GI- och kalorismarta”. Det betyder att de innehåller ungefär 500 kcal per portion, betydligt mindre än de flesta uteluncher och middagar. Kombinationen av att måltiderna är kalorismarta och optimalt fördelade mellan protein, nyttiga kolhydrater och bra fetter gör att man får ett otroligt bra resultat när man köper GI-boxen och följer vårt kostprogram.

Ytterligare en fördel med GI-boxen är smidigheten. Genom GI-boxens program får du färdiga, frysta maträtter levererade direkt till din dörr och varje leverans ger en person lunch och middag för varje vardag i två veckor. I programmet ingår dessutom daglig coaching via mejl där kunder får information om hur deras kost påverkar kroppen, får inspiration till nyttiga frukostar och mellanmål samt enklare träningsprogram.

20 färdiglagade luncher och middagar skapade av kostrådgivaren Ola Lauritzson, levererade direkt till din dörr.

Enligt Ola Lauritzson är det kombinationen av god och nyttig mat, smidighet och stöd som gör att GI-boxen ger så bra resultat. Som ett exempel berättar han att de kunder som följer programmet i genomsnitt går ner fem kilo i vikt på fyra veckor.   

– Just att man känner att man är med i ett program och får stöd längs vägen, samtidigt som man får nyttig och god mat hem till dörren, är en nyckel till de fina resultaten. GI-boxen är nog det enklaste sättet att göra en livsstilsförändring som ger snabba viktresultat som också håller i längden, säger Ola Lauritzson.

Underlättar nyårslöftet

För den som vill uppnå sitt nyårslöfte är GI-boxen därmed en bra hjälp på traven. Till skillnad från pulverdieter och andra bantningsmetoder är GI-maten sammansatt för att göra dig mätt länge och undvika toppar och dalar i blodsockret. Därmed minskar du risken för den hunger och sötsug som gör dieterna svåra att genomföra.

Samtidigt påpekar Ola Lauritzson att GI-boxen inte bara är till för den som vill gå ner i vikt. Programmet fungerar minst lika bra för den som bara vill ha en smidigare vardag.

– Det här är perfekt att ta med sig till jobbet som matlåda istället för att gå ut på stan och äta en dyr och kaloristinn lunch. Det är ett smart och effektivt sätt att få i sig bra mat till ett bra pris.

Nu har GI-boxen utökade leveransområden i Stockholmsregionen, Göteborg och Skåne.


LUNCH & MIDDAG I 2 VECKOR FÖR 1295KR
  • 20 färdiglagade och nyttiga luncher- och middagar
  • Daglig kostcoaching
  • Recept för nyttiga frukostar och mellanmål
  • FRI FRAKT!
Beställ här

Några av GI-boxens goda rätter: