Så kom Tuva i form med sin nya PT – som får plats i fickan!

Att komma i form, oavsett vilka mål eller nivå du är på är en utmaning som kräver vägledning och planering. Att ta nästa steg i sin träning är inte enkelt utan en personlig tränare, men nu finns appen som ger dig precis det du behöver.

– Att ta över 100kg i både marklyft och knäböj har varit drömmar som nu är verklighet, berättar Tuva Fredin, en nöjd Mized-användare.

Vare sig du tränar på gym, ute i skogen eller i vardagsrummet är det viktigt att göra rätt. En nyckel för att utvecklas i sin träning ligger i att använda rätt kunskap och planering, vilket får många att vända sig till en personlig tränare. Nu finns appen som ger dig precis samma resultat, men där du använder en smart app i stället för en PT.

Läs mer om Mized här

– Jag har med 13 års erfarenhet som coach skapat effektiva och framgångsrika träningsupplägg, tagit fram metoder som ger mental styrka och hjälpt tusentals människor att bygga starka, uthålliga kroppar med sunda värderingar, berättar Lovisa ”Lofsan” Sandström, träningsexpert och träningsentreprenör.

”Aldrig osäker på gymmet”
När vi pratar med Tuva, en av Mized nöjdaste användare, berättar hon om hur appen hjälpt henne utvecklas med sina mål. Tuva började med programmet ”Styrka för löpare” när hon satsade på löpning, och fortsatte senare med programmet ”Stark, explosiv och muskulös” när hon var klar.

– Det bästa med Mized förutom själva träningen är hjälpen med både beskrivningar och filmer på hur övningarna går till. Jag behöver aldrig känna mig osäker i gymmet för jag kan både läsa mig till och se hur jag ska utföra övningen, berättar Tuva.

Ladda ner appen till iOS
Ladda ner appen till Android

”Stark, explosiv och muskulös”
Ett av träningsprogrammen som flest Mized-användare utnyttjar är ”Stark, explosiv och muskulös”, som riktar sig till användare som vill bli starkare, mer explosiva och bygga mer muskler. Med hjälp av flera träningsperioder höjer man stegvis sin nivå, för att successivt nå upp till sina egna personliga mål och överraska sig själv.

– Syftet är att du som använder programmet ska få en färdig träningsplan att följa som hela tiden bygger på att du ska bli precis det som programmet heter, starkare, explosivare och få mer muskler. Träningen ska också vara varierande och rolig, berättar Andreas Israelsson, den personliga tränaren som designat de sex olika programmen i  ”Stark, explosiv och muskulös”-serien.

Klicka här - för allt du behöver veta om Mized

Stort bibliotek
Det som Mized erbjuder är en bred palett av program, för att användarna ska kunna hitta rätt träningsupplägg för just dem. Starka lyft på gymmet, överkroppspass med gummiband eller spetskompetens för att springa 5 km snabbare - biblioteket är mycket stort.

– Att slippa vara projektledare över sin egen träning är skönt. Särskilt med studier, jobb och en hund att ta ansvar för. Gymmet blir tack vare Mized en plats där jag bara kan må bra och njuta av rörelsen, berättar Mized-användaren Tuva.

 
Mized är Sveriges första kompletta digitala träningsverktyg där du kan planera, genomföra och registrera din träning. Mized är en app för träning, med färdiga träningsprogram för olika mål och i olika nivåer, designade av några av landets vassaste PT:s. Framgångsrik träning handlar om att ha en långsiktig plan och att också följa den. Därför är programmen i Mized också upplagda med progression, vilket innebär att din träning med Mized kommer att bli styrd och varierad med fokus på att utveckla dina förmågor inom valt träningsområde. I Mized kommer hela tiden nya program av olika PT:s att adderas, så när du är klar med ett mål kan du enkelt ta dig an nya utmaningar eller utvecklingsområden. 
 

Webbsida: https://mized.se