Den riktigt roliga platsen för alla åldrarOavsett ålder och skicklighet är många förtjusta i att hoppa studsmatta. Vissa älskar volter och tricks, andra att hoppa runt och få utlopp för sin energi. Men att ha en studsmatta i trädgården är inte alltid möjligt och säkerligen inte lika roligt som att ha en hel anläggning fullt av studsiga möjligheter.
– Hos JumpYard finns studsmattor så långt ögat når, samtidigt som det är långt ifrån det enda vi erbjuder, berättar Magnus Bråsäter, Marketing Manager på JumpYard.

Få saker påminner en om sin barndom så mycket som att studsa fritt på en studsmatta. Det är både pirrigt i magen och roligt för alla åldrar oavsett hur bra man är på den tekniska biten. Att ha en studsmatta hemma kan dock vara problematiskt i form av placering och oro över eventuella skador – och det är där JumpYard kommer in, samtidigt som man erbjuder en mängd annat skoj i sin stora lokal utöver trampolinhoppning: ninjabana, dodge ball och den alldeles nya SkyRider.

– Det är ett perfekt ställe för egentligen alla åldrar. Vi har allt från skolklasser här på besök, födelsedagskalas och vi har även en mängd lite äldre som kommer hit och kör femkamp, säger Magnus Bråsäter, Marketing Manager på JumpYard i Göteborg.

Fullt av roliga möjligheter
På JumpYard platsar alla in. Gymnastikproffset har mycket yta att finslipa volterna på samtidigt som nybörjaren tryggt kan träna på sina tricks när den landar i gropen fylld med skumgummi. Det finns också fullt av annat kul att testa på när såsom att bland annat tävla i femkamp, spela fotboll på konstgräsplanen, eller testa den nya SkyRider – linbanan som tar dig upp till tio meters höjd.

– Det finns ju så otroligt mycket att göra och det finns verkligen alla åldrar här, säger Magnus.

Perfekt för både skolan och företaget
Att hitta rätt plats för en rolig aktivitet, vare sig det gäller skolelever eller kollegorna på företaget, kan vara en svår nöt att knäcka. Med många olika alternativ att erbjuda är det dock svårt att ha annat än riktigt roligt under ett besök hos JumpYard, som också ser till att lösa logistiken bakom besöket.

– För de som vill ha en rolig kickoff, konferens eller aktivitet efter jobbet så kan vi skräddarsy en lösning åt er. Vi har lokaler för konferensen och vi kan erbjuda både frukost, lunch och tre- och femkamp om man vill lägga till det.

Läs mer om konferensmöjligheterna på JumpYard

Att komma ifrån skolmiljön kan göra gott för klassandan samtidigt som det garanterat kan bli något som samtliga elever ser tillbaka på med nöje. Ta med fika och ha en trevlig stund i kaféet eller boka in pizza till barnen!

Ett oförglömligt födelsedagskalas
Tänk dig ett kalas som samtliga lär tycka är riktigt roligt – och att du slipper städa och planera in en massa aktiviteter under dagen. Det är exakt vad ett kalas på JumpYard innebär där ni också får ett eget kalasrum och pizza/pannkaka till barnen. För dig som vill går det självklart också utmärkt att välja in glass och godispåse till samtliga barn – eller varför inte en överraskning till födelsedagsbarnet?

– Det är helt enkelt en riktigt rolig upplevelse som passar de allra flesta, avslutar Magnus.

Boka hoppning på JumpYard redan nu!

Hit kan du komma för att träna volter och stärka din fysik på våra studsmattor. Vill du testa något annat? Inga problem. Vi har en Sky Rider på 6 meters höjd för alla som väger mer än 15 kg. Vi är med andra ord mer än bara en trampolinpark! Vår ambition är att vara raka motsatsen till stillasittande framför en skärm. När du har varit hos oss belönas du med bättre balans, koordination och kroppskontroll – och förstås, en välförtjänt träningsvärk.