Så tar du utomhusmatlagningen till nya höjder – populära produkten

När dagarna blir längre och kvällarna ljusare skapas perfekta förutsättningar att utforska utomhusmatlagningens möjligheter. Paella, wok eller en fin köttbit – med Hörnells Outdoor Stekhäll kan du ta med dig hela världens kök till din trädgård.  

Det har aldrig varit så lätt att laga god och spännande mat i hemmet. Sociala medier svämmar över av kreativa recept och begreppet “foodie” finns på var mans läppar.  

Hörnells Outdoor Stekhälls-set är ett måste hos den matintresserade villa- eller sommarstugeägaren. Det kompletta setet inkluderar benställning, gasolbrännare och sidobord och fungerar därmed som ett utomhuskök för användning 365 dagar om året. Perfekt att ha ute i trädgården eller i sommarstugan. 

Matupplevelsen tas till nya höjder
Familjeföretaget Hörnells har sin bas i Örnsköldsvik, alldeles i närheten av natursköna Höga Kusten. Under varumärket Hörnells Outdoor tillverkar de även grilljärn, pizzastål och andra fritidsartiklar som kan vara bra att ha i friluftssammanhang och matlagning ute i naturen. Med de mångsidiga stekhällarna tas utomhusmatlagningen och matupplevelsen till nya höjder! 

– Våra stekhälls-set gör det enkelt att tillaga allt från kött, kyckling och fisk till grönsaker eller pizza – såväl enkla måltider som mer avancerade recept från världens alla hörn. Tack vare det rejäla vindskyddet och de steglösa vreden till gasolbrännaren får du dessutom full kontroll över din matlagning, säger Anna Vesterlund, ägare av Hörnells. 

Här får du recept på en saffransdoftande skaldjurspaella – perfekt att tillaga på stekhällen

Populära bland stugägare 
Utöver att tillaga spännande middagar kan Hörnells Outdoors stekhällar också användas till bakning, såsom tunnbröd, krabbelurer eller smulpaj. Mångsidigheten har gjort dem väldigt populära bland utomhusentusiaster och stugägare och det är också Hörnells Outdoor Stekhäll Set 75 cm som under vårens synts i Kanal 5:s Stugdrömmar. 

Hörnells Outdoors stekhällar är tillverkade i Norden, närmare bestämt i finska Lapplands vackra landskap. De finns i flera olika storlekar beroende på användarens behov. Med en robust och slitstark design tål de att användas om och om igen, oavsett årstid. 

– Våra stekhällar är mer än ett köksredskap – de är en livsstil, avslutar Anna Vesterlund.

Hörnells är ett familjeföretag som grundades 1933. De senaste 30 åren har de försett utomhusentusiaster med produkter för friluftsliv och utomhusmatlagning. Under varumärket Hörnells Outdoor erbjuder de grilljärn, pizzastål, fritidsartiklar och stekhällar. Hörnells är beläget i Örnsköldsvik.  

Läs mer på https://hornells.com/hornells-outdoor/stekhallar