Säkra din plats i semesterparadiset – Här finns seglingsresor för alla! 

Finns det något bättre än värme, sol, turkost vatten och vind i seglen? Många har nog längtat efter att resa och uppleva detta de senaste åren och med More Sailing kan du få uppleva det på bästa sätt – om du hinner knipa en plats förstås. 

När hösten tränger sig på och vi äntligen får börja resa igen går tankarna kanske kring vilket nästa års semesterresemål blir. Ett hett tips är More Sailings seglingsresor som passar både erfarna seglare och nybörjare. Efter en lång tids pandemi är många sugna på att resa och platserna sinar, så se till att boka in dig snart för att inte missa denna unika upplevelse! 

Med More Sailing kan du välja bland seglingsresor i Kroatien, Grekland, Italien, Karibien och Sverige. Oavsett om du reser ensam, med familjen, kompisgänget eller hela företaget skräddarsyr de en unik seglingsresa efter dina önskemål. Välj själv om du vill ha en avkopplande semester med egen besättning som sköter seglingen och lagar maten, eller om du vill hyra båt och segla på egen hand. 

Vill du veta mer om hur resorna går till? Klicka här 

Föreställ dig det här!
Tänk dig att du vaknar i din hytt och genom fönstret letar sig morgonsolen in. Du kommer ut i salongen och ser att frukosten redan är uppdukad på bordet. Efter en härlig måltid kastar ni loss och lämnar hamn. Om du inte vill slappna av med en bok eller bara njuta av färden har du möjlighet att få känna hur det känns att styra båten.  

När klockan slår 11 är det dags för dagens första skål och en stund senare glider ni in i en vacker vik för att äta lunch och bada i det klara turkosa vattnet. Maten som serveras har tillagats omsorgsfullt från grunden, och efter maten vankas kaffe. Efter lunch är det dags att ta er vidare till den hamn eller bojvik ni ska ligga vid för natten.  

Blir du sugen? Boka din resa här!

Allt som ingår i drömresan: 

  • Resa på plats 
  • Flyg (Arlanda, Landvetter och Köpenhamn) 
  • Mat och dryck ombord på båten 
  • Skeppare & Värd 
  • Del i dubbelhytt (boka garanterad dubbelsäng om ni är jämnt antal som reser) 
  • Transfer 
  • Sängkläder och duschhanddukar 
  • Alla omkostnader 

Detta tillkommer: 

  • Middagar i land 
  • Aktiviteter i land 

Ta del av en tidigare gästs upplevelse – Klicka här 

Vill du hellre hyra själv? – Så här funkar det
Hyr segelbåt genom More Sailing och välj mellan segelbåtar att hyra över hela jordklotet. Välj den båt som passar dig, More Sailing har en egen flotta med cirka 35 båtar av olika modeller och storlekar, både segelbåtar och katamaraner för allt ifrån 4 och upp till 12 personer plus personal. 

För att få hyra en segelbåt och segla själv krävs det att minst en person ombord innehar Förarbevis samt SRC-intyg (VHF). Kontakta gärna More Sailing om du vill veta mer.  

Vill du veta mer om att hyra egen båt? Klicka här
 

More Sailing grundades 2009. Idén föddes när två personer ville ta med sina vänner på en seglingsresa i Kroatien, men fick invändningar om att det var för omständligt med förberedelser, handling och matlagning samtidigt som de skulle segla. Därför bestämde de sig för att göra jobbet och sköta allt runt omkring genom att en av dem tog rollen som Skeppare och en av dem tog rollen som Värd.  

Resan blev mycket lyckad, och idén till ett nytt och unikt koncept på resemarknaden föddes. 

Under juli, augusti och september 2021 har More Sailing sålt lika många seglingsresor som de brukar göra under ett helt år. Intresset inför nästa sommar är otroligt stort och redan nu börjar det bli ont om platser under vissa veckor.   

Kontakta More Sailing redan idag och beställ en katalog! 

www.moresailing.se  

boka@moresailing.se 

031-30 96 300 

Läs recensioner fler här! 

Scanna QR-koden och boka din resa: