Saxarens Brygg ordnar bryggan du alltid drömt omFör vissa kanske det smids planer på en rejäl upprustning av sommarstället inför nästa år, kanske med en ny brygga bredvid en nyanlagd sandstrand. För andra kanske det handlar om en reparation av den befintliga bryggan eller konfiguration av en ny avloppsanläggning. 
Allt detta kan Saxarens Brygg hjälpa dig med.

Med ännu en svensk sommar avklarad och med höst och vinter som stundar finns det många som planerar att fixa i ordning sitt bryggområde, för att vara ute i god tid till nästa sommar då man vill ha sin brygga färdig. Men med många olika leverantörer som specialiserar sig på alla olika områden, kan det vara svårt och minst sagt krångligt att hitta den som passar till sitt ändamål. Saxarens Brygg ägnar sig åt många olika typer av hantverksarbete och ser till att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar, oavsett om det handlar om sandstränder, att bygga bryggor eller utföra muddring. Samtidigt har man ett stort fokus på att kvaliteten är riktigt hög.

– Vi är måna om att alltid ha en väldigt fin kvalitet på alla våra utföranden. Det är väldigt viktigt för oss, berättar Saxarens Bryggs vd, Joakim Bo Peters.

Det är även av högsta betydelse att hantverkarna även är av bästa karaktär, något som samtliga på Saxarens Brygg är enligt Joakim. Även om tider generellt kan vara svårt att förhålla sig till i samband med allt arbete som sker när det är högsäsong, så är hantverkarna väldigt pålitliga och kommer alltid tillbaka om ett problem mot förmodan skulle ha uppstått.

Ska du bygga brygga inför nästa sommar? Här får du den hjälp du behöver

Olika typer av utrustning
I samband med alla olika jobb som utförs krävs det även massvis av utrustning – något som finns i stort antal och i hög kvalitet hos Saxarens Brygg. Ett måste om man utför alla olika sorters arbeten, menar Joakim och fortsätter:

– Vi gör ju väldigt mycket av allt. Hantverkarna är ju mer än hantverkare som endast bygger bryggor i det här fallet. Här körs båtar, arbetas med bojar, byggs båthus och vi jobbar med avloppsanläggningar också. Det är helt enkelt allt-i-ett i ett hantverkarformat. Självklart kan vi även hjälpa till med till exempel båttransporter om något ska skickas till dig, oavsett om det är vi eller något annat företag som hjälper dig.

Expertis till ert förfogande
Med en verksamhetshistoria som sträcker sig över trettio år tillbaka i tiden kan konsumenten alltid förlita sig på Saxarens Bryggs kunskaper inom alla sina arbetsområden. Om du har någon fråga eller fundering vid exempelvis renovering eller val av bryggtyp, så är du mer än välkommen att höra av dig för att få svar, menar Joakim.

– Vi vill alltid hjälpa till för att förenkla konsumentens upplevelse när det kommer till hantverksarbete, avslutar han.

Saxarens Brygg – flera olika typer av hantverk
Saxarens Brygg grundades 1988 och har en mångårig erfarenhet bakom sig. Dess kunder är många: företag, föreningar, kommuner och privatpersoner – och ett gediget fokus ligger på sin goda kvalitet både servicemässigt liksom i utförandet. Här utförs alla sorters hantverk med allt från små reparationer av din brygga, till båttransporter och anläggning av avlopp.