Världsledande tandimplantat hos svensk klinikkedjaVåra tänder är svåra att ersätta, men med hjälp av modern medicin är det idag både enkelt och prisvärt att ersätta dina tänder. Tandea ligger i framkant och erbjuder idag tandimplantat i världsklass. 

– Vi är stolta över att ha en av Sveriges modernaste kliniker, berättar Levon Izgi, legitimerad tandläkare på Tandea.

För patienter är det en självklarhet med bra tänder, men när något går snett står många inför svåra val. Behöver en eller flera tänder ersättas är ett alternativ en avtagbar protes. Många vill idag ha fasta tänder, precis som sina egna. Avtagbara proteser kan börja glappa med tiden, och orsaka kväljningar. Det upplevs dessutom inte som attraktivt och kan förknippas med ålderdom. Därför är det värt att besöka Tandea, en växande kedja med moderna implantatlösningar. Förutom implantat utför kliniken även all typ av tandvård efter dina behov, inte bara för de tandlösa.

Läs mer om tandimplantat hos Tandea här

Ett tandimplantat innebär att titanskruvar opereras in i käkbenet under tandköttet. Dessa agerar som nya tandrötter, vilka du sedan kan bygga vidare på. Implantaten placeras med stor noggrannhet, då man använder sig av en 3D-röntgen vilket leder till en säker precision. Tandea använder sig av verktyg som tidigare endast tillhandahållits specialister, men hittas idag även hos välutbildade allmäntandläkare. Hela operationen är smärtfri och utförs under bedövning, och oftast är det inga problem att vara på jobbet dagen efter. 

Det finns flera fördelar med implantat. De håller oftast livet ut och vid själva ingreppet behöver man varken slipa eller borra på angränsande tänder. Dessutom använder sig Tandea av tandimplantat från Straumann som är världsledande inom tandimplantat med över 30 års erfarenhet. Tandea erbjuder även en så kallad guidad kirurgi, vilket möjliggör mycket god riktning på tänderna och minimal risk för nervskador. 

Hos Tandea behandlas du på en av Sveriges modernaste kliniker, av tandläkare med god erfarenhet av just tandimplantat. Man tar väl hand om sina patienter och stoltserar sig med den breda kompetens som finns på deras kliniker i Stockholm. Allt detta för ett rimligt pris, som dessutom kan delbetalas med Wasa Kredit. 

– Man ska inte behöva betala ett premiumpris för bra tandvård, och vi glädjer oss över att kunna erbjuda prisvärda tandimplantat i världsklass.

Söker du tandläkare i Stockholm? Då är du välkommen till Tandea. Vi är en tandvårdskedja med erfarna tandläkare på flera platser i Stockholm. Vi har för närvarande åtta separata mottagningar och ett eget tandtekniskt laboratorium. Vi har kombinerat förstklassig allmäntandvård med ett lågt pris, hög service och långa öppettider. Detta gör oss onekligen till ett av Stockholms förmånligaste tandvårdsföretag i dagsläget.

Tandea är ett tandvårdsföretag som är anslutet till Försäkringskassan. Vi har lång erfarenhet av att behandla både barn och vuxna, och för närvarande har Tandea ett 50-tal medarbetare fördelade till klinikerna i Barkarby, Haninge, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Norsborg, Skogås, Skärholmen och Södermalm.

Tandeas kliniker är inrymda i ljusa trivsamma lokaler. Utrustningen är modern med bland annat digital röntgen och digital journalhantering. Klinikerna är handikappanpassade, vilket gör det lätt för rörelsehindrade patienter att besöka oss.

Välkommen till Tandea!

Webbsida: https://www.tandea.se