Se bilderna: 10 välplanerade och prisvärda drömhusMånga drömmer om ett liv i hus, med en stor gräsmatta och kanske fruktträd i trädgården. En vanlig missuppfattning är att det både är dyrt och tidskrävande att bygga hus.
– Tack vare en enklare husprocess kan du istället lägga mer fokus på det du älskar. Som vardagen och livet i stort, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör.

Ett hus ska inte bara vara fint och hålla i generation efter generation – det ska även passa dina och din familjs behov. Anebyhusgruppens serie Fokus består av tio nyckelfärdiga hus på allt från 86,4 m2 till 218, 4 m2.

– Att bygga ett nytt hus kan vara mer ekonomiskt än att köpa ett begagnat – eller kanske till och med bo i lägenhet. Vi har skapat genomtänkta planlösningar och fasta valmöjligheter för att du som väljer Fokus ska kunna lägga tid på det du tycker om och få pengar över till annat, säger Elin Ivarsson, marknadskommunikatör på Anebyhusgruppen.

Släpper ny huskatalog
Anebyhusgruppen har producerat hus i de småländska skogarna sedan starten 1945. De har använt sin långa erfarenhet och unika kunskap för att slimma husköparprocessen och göra upplevelsen så smidig som möjlig. Nu släpper de en katalog med 10 välplanerade och prisvärda drömhus, alla skapade för ett boende som håller i generationer framåt.

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Kontakta en husrådgivare här!

Elin berättar att Anebyhusgruppen erbjuder hus i tre stilar, sextio modeller och med tusen möjligheter. Vill du ha ett modernt hus i skandinavisk minimalism, ett klassiskt, rustikt och ombonat boende eller ett sekelskifteshus med tradition och elegans? När du har valt stil ser du de många hus som matchar ditt val och bestämmer vilket som faller dig mest i smaken.
Se modellerna här

Skräddarsy drömhuset
– Det sista steget är att skräddarsy huset enligt dina önskemål. Behöver ni kanske fler sovrum än de du ser på planritningen? Inga problem – du kan enkelt använda skissverktyget på hemsidan och själv fila på en planlösning som passar er. Det viktigaste är att du hittar drömhuset som du kommer trivas i, och med vårt sortiment är sannolikheten stor att lyckas!

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus och Fokus har huvudkontor och produktionsanläggningar i Åseda – och är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. Anebyhusgruppen producerar och marknadsför genomtänkta, prefabricerade styckehus, grupphus och volymhus för den svenska marknaden. Som hustillverkare har vi goda möjligheter att bidra till en hållbar värld. Vi på Anebyhusgruppen jobbar aktivt för att minska materialsvinnet, göra klimatsmarta val och öka kvaliteten för att framtidens hus ska vara hållbara i generationer.

Läs mer här