“Se ut som en föryngrad version av dig själv”

Birgitta är väldigt nöjd med resultatet av sin behandling

För några år sedan upptäckte Birgitta att hon såg trött och hängig ut, utan att alls känna sig gammal.
Hon kontaktade Conturkliniken och efter att ha åtgärdat de övre och undre ögonlocken samt utfört ett mindre pannlyft är hon väldigt nöjd med resultatet.
– Vi kan hjälpa dig att se ut som en föryngrad version av dig själv, säger Dr. Gunnar Göransson, klinikchef.

I dag är det vanligt med estetiska behandlingar och plastikkirurgi hos både kvinnor och män. Många förändrar sitt utseende med hjälp av en operation. Specialistkirurgerna på Conturkliniken i centrala Stockholm kan hjälpa dig att föryngra ditt utseende – utan att förändra dina personliga drag.
– Du behöver inte skapa något nytt med en operation, vi kan hjälpa dig att se ut som en föryngrad version av dig själv efter våra behandlingar, säger Dr. Gunnar Göransson, klinikchef.

En väletablerad verksamhet
Conturkliniken erbjuder sedan mer än 20 år tillbaka plastikkirurgi och estetiska behandlingar med fokus på att ge dig ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande. Fem kirurger med olika profileringar arbetar i den väletablerade verksamheten och varje specialist kan med sin långa erfarenhet svara på dina frågeställningar och hjälpa dig att hitta den bästa behandlingen, oavsett om det handlar om estetiska behandlingar eller plastikkirurgi.

1995 grundade Dr. Gunnar Göransson Conturkliniken. De vanligaste behandlingarna som utförs inom estetisk kirurgi är ansiktslyft, näsplastiker, bröstplastiker, fettransplantation, ögonlocksplastik och fettsugning, men du kan även få hjälp med endoskopisk kirurgi vid ögonbryn/pannlyft, överarmsplastik och bukplastik. En behandling som ökar bland såväl kvinnor som män är så kallad "fillers" med Juvederm/Restylane och Botox.

Sedan flera år tillbaka har Dr. Gunnar Göransson dessutom utvecklat en metodik som kombinerar traditionell estetisk kirurgi med laserbehandling.
– Med Conturklinikens kombinationskoncept, som vi kallar Conturmetoden, uppnår vi bästa möjliga resultat – samtidigt som patienten sparar både tid och pengar, säger han.

”Jag är jättenöjd”
Birgitta är en av många patienter som har valt att vända sig till Conturkliniken för att få hjälp. Hon tyckte att hon såg trött och hängig ut och bestämde sig för att göra något åt saken. Efter att ha genomgått en kombination av ögonlocksplastik, laserpeeling under ögonen, endoskopiskt pannlyft samt kemisk peeling av huden i ansiktet genom Conturklinikens hudvårdsprogram är hon jättenöjd med resultatet.
Se fler bilder på Birgitta och läs om fler nöjda patienter här

Många patienter berättar om det smidiga flödet på Conturkliniken; att de först får träffa en läkare för konsultation och att processen sedan fortlöper med behandling, uppföljning och självklart korrigering vid eventuella komplikationer.
– Vi är väldigt måna om att våra patienter ska känna sig trygga genom hela processen, säger Dr. Gunnar Göransson.

Över 15000 nöjda kunder!

Conturkliniken® i Stockholm har lång erfarenhet av plastikkirurgi. Modern kirurgi består av flera delar där plastikkirurgi är en av komponenterna.

Det finns fyra huvudområden: Estetisk plastikkirurgi, Estetisk laserkirurgi, Estetiska laserbehandlingar samt Estetisk medicin.

Läs mer om våra behandlingsformer här

 Dr. Gunnar Göransson, klinikchef på Conturkliniken
Dr. Gunnar Göransson,
klinikchef på Conturkliniken

Dr. Marie Forséni Flodin - Plastikkirurg

Dr. Marie Forséni Flodin - Plastikkirurg.

Dr. Richard Rylander - Plastikkirurg

Carina Bardosson, Leg. Sjuksköterska Injektionsspecialist

Carina Bardosson, Leg. Sjuksköterska Injektionsspecialist

Dr. Leif Perbeck - Docent, kirurg.

Dr. Leif Perbeck - Docent, kirurg.

Filip Farnebo, Plastikkirurg

Filip Farnebo, Plastikkirurg