Slipp flygplatsen: Här finns taxfree-godiset

Brukar du bara hitta ditt favoritgodis i taxfreen? Nu behöver du inte ge dig ut och resa för att hitta godsakerna – på Gotterian.se kan du beställa hem riktiga storpack till din dörr. 
Här hittar du dessutom allt från chips med smak av cheeseburgare till godisklassiker från USA – och förstås den perfekta Alla hjärtans dag-presenten. 

En av de bästa sakerna med att resa måste vara ett besök i tax-freebutikerna. Vem har inte strosat runt och provat parfymer i timmar, tittat på alla små souvenirer – och förstås köpt alla sina godisfavoriter i underbara travelpacks? Det har dock varit lite svårare att hitta de stora förpackningarna hemma, något som kanske är anledningen till att en av de mest populära kategorierna hos det svenska godisföretaget Gotterian.se är just ”Travelpacks”.
Här kan du till exempel fynda härligt marshmallowfluff, söta godisautomater fullproppade med smaskigt godis eller nästan ett helt kilo kolor för under hundralappen – och få det levererat direkt hem till din dörr. 
Hittar du ditt favoritgodis bland alla olika varianter? Ta en titt här!

Gotterian.se betalar du alltid grossistpris för varorna du köper, något som gör att du enkelt kan hitta hundratals godisvarianter för småpengar.
– Vi kan hålla nere priserna tack vare våra storpack och att vi beställer varan från vår leverantör först när du har lagt din order. På det här sättet kommer de produkter som du beställer alltid att vara färska och hålla en hög kvalitet, säger Magnus Lövbrand, vice vd.

Hitta USA-godiset på hemmaplan
Har du varit i USA? Det är ingen hemlighet att deras godisutbud är något större än det vi har här hemma och att en stor del av sötsakerna ännu inte har hittat till de svenska godishyllorna. Oavsett om du har fastnat för någon amerikansk chokladvariant, chips med smak av cheeseburgare eller ett populärt snacks med torkat kött i original- eller teriyakismak finns det förstås i det stora sortimentet hos Gotterian.se.
Vilka sorter tycker du bäst om? Här ser du allt USA-godis

Om du funderar på att ge din älskling rosor på Alla hjärtans dag bör du tänka om. Överraska med en lyxig chokladask eller en romantisk godiskorg i stället,  du kan ju få den levererad direkt hem till dörren – kanske tillsammans med en liten söt hälsning?
– Det är otroligt populärt att ge bort en fin chokladpresent just på Alla hjärtans dag, det brukar vara rusning till hemsidan så se till att vara ute i god tid med din beställning, säger Magnus.
Vilken variant skulle passa din käresta bäst? Här ser du hela sortimentet

Presenteras av 

 

gotterian-300x75

Gotterian.se kan du enkelt handla godis, snacks, läsk & tobak till grossistpris eller kioskpriser. Gotterian kan hålla nere priserna tack vare storpack och att beställningarna av varan från leverantören först när ni har lagt er order. Ni kan beställa dygnet runt året runt. Leveranserna sker med Posten. Ni får ett sms eller avi när er order finns att hämta ut. Gotterian.se grundades 2012 och finns på nätet och som fysisk butik vid Finska gränsen i Övertorneå. 

america