Snygga till i trädgården med smart förvaringUtemöbler, dynor, trädgårdsredskap och cyklar används flitigt om somrarna men när hösten närmar sig är det dags att plocka undan dem för säsongen. Här är höstens smartaste – och snyggaste – sätt att vinterförvara dina prylar på.

Under sommarhalvåret är de flesta av oss utomhus om dagarna. Vi solar, spelar golf, klipper gräset, badar och äter middag i våra utemöbler. Att lämna prylarna utomhus när höst och vinter kommer kan dock slita ordentligt på dem, men alla har inte tillgång till ett förråd eller en källare. Därför är det en god idé att investera i smart och snygg utomhusförvaring.

Vill du veta mer om utomhusförvaring? Klicka här

Hos Jengo hittar du både utomhusförråd till trädgården, förvaringsbox till uteplatsen och alla tillbehör du kan tänkas behöva till dem. Det finns många fördelar med vinterförvaring. Det kan förlänga prylarnas livslängd och dessutom hålla trädgård eller uteplats ren och fin – inte minst genom att ställa undan fula och skrymmande soptunnor i ett snyggt förråd.

Allt från krukor till utemöbler kräver korrekt skötsel för att hålla länge, det spelar ingen roll om de är gjorda av trä, metall eller plast. Står de utomhus är det inte bara snön som kan slita på dem; även smuts, damm, vind och fukt kan vara förödande. Detta gäller även trädgårdsmaskiner och trädgårdsredskap.

En box som smälter in
För dig som har en uteplats eller vill hålla det rent och snyggt i garaget kan det räcka med att införskaffa en smidig förvaringsbox. Välj en snygg färg som smälter in och en storlek som garanterat rymmer det du vill förvara.

För pooltillbehören kan en snygg Deckbox passa bra, förvaringsboxen Stowaway rymmer allt från vattenkannor till barncyklar och i förvaringsboxen Storeguard kan du till och med vinterförvara gräsklipparen utan något problem.

Stora och små förråd
Har du en trädgård och behöver extra förvaringsutrymme kan ett förråd göra jobbet. Jengo har både mindre, stilrena förråd med låsbara dörrar och robust konstruktion i galvaniserat stål och upp till 5,3 kvadratmeter stora förråd som både har stålförstärkta väggar och tak, samt fönster av polykarbonat för att stå emot det svenska klimatet. Om sommarrenoveringen drog ut på tiden hittar du även ett förrådstält med gott om plats för allt från byggmaterial till trädgårdsmaskiner eller utemöbler.

Vi på Jengo vill göra din trädgård och uteplats till en oas där du trivs och kan ta tillvara på sommaren och vårens bästa stunder. Med ett noga utvalt sortiment med fokus på kvalitet, hållbarhet och skandinavisk design hjälper vi dig att skapa mer tid och plats för ett skönare uteliv. För att garantera snabba och säkra leveranser finns flertalet av våra produkter på vårt eget lager i Kungsbacka utanför Göteborg.

Läs mer om Jengo här