Hudvård som sätter dig och din livsstil först – Möt Know to Glow

Sabina Jasinski, grundare av Know to Glow ville skapa en personlig hudvårdsbutik med snälla och prisvärda produkter.

För tre år sedan grundade Sabina Jasinski Know to Glow, en hudvårdsbutik på nätet där hudvård ska vara roligt, prisvärt och enkelt. Med flera års erfarenhet i hudvårdsbranschen och som biomedicinare i grunden kunde hon med säkerhet välja varumärken med bra ingredienser samt som hon hjälper sina kunder med att hitta rätt hudvårdsprodukter.

– Know to Glow är personligt och utbildande, där kundens behov och livsstil kommer först.

– Fokus ligger hos en kunds livsstil, säger Sabina. Skönhetsprodukter ska vara ett komplement till hur man lever, precis som mat och träning. Vi är alla olika och därför är hudvård personligt och spännande.

Därför gör hon det enkelt för sina kunder att fråga, hitta rätt och erbjuda full transparens om ingredienser och produkter. Efter tre år i branschen har det gett resultat.

– I dag är hudvårdsintresset större än någonsin, men också medvetenheten, man vill veta vad det är för något man faktiskt smörjer in sig med. Är det ett ärligt företag med schyssta ingredienser? När jag startade Know to Glow var konsumenter inte bekanta med våra varumärken och valde därför mer välkända produkter de kände till, eller som kostade lite mer för att man tänkte “dyrare är lika med bättre”, men så är det inte längre, säger hon.

“Varför Know to Glow? Effektiv hudvård för alla oavsett plånbok, hudtyp eller kunskap. Personlig och professionell hudkonsultation och generöst med samples. Inga kemiska förkunskaper behövs!” - Johanna - långvarig kund hos Know to Glow.

Spana in Know to Glows noggrant utvalda varumärken här!

Hitta din hudtyp – Ta del av guiden
Hos Know to Glow finns en tydlig beskrivning av varje hudtyp och tips på produkter som passar olika livsstilar och hudtyper. De olika typerna och är: Normal hy, Fet hy, Blandhy, Torr hy, Känslig hy, Akne/Hormonell hy, och Pigmenteringar/Sun Damage. Men samtidigt ändras vi och vår hud, därför är det alltid bäst att fråga och lära sig från experten.

– Du kan ha en hudtyp men också flera hudtillstånd till exempel solskador/pigmentfläckar/torrhet/rynkor, och därför behöva en kombinerad hudvårdsrutin eller bara ändra något litet i ditt liv tex. sömn, kost, mindre cigaretter… som säkert gör större skillnad på din hud än en kräm. Det här hjälper vi till med.

Här kan du klicka in dig på respektive hudtyp och lära dig mer!

Varumärkena att hålla koll på
Know to Glow har många uppskattade märken, alla produkter är cruelty free och utan kontroversiella ingredienser. Varumärket Geek & Gorgeous är Know to Glow exklusiv återförsäljare för i Sverige, märkets fokus är på transparens och prisvärda produkter. Precis som Know to Glow tror de på kunskap, och skriver alltid om sina ingredienser och forskning bakom varje produkt och hur de ska användas för bäst effektivitet.

– Geek & Gorgeous erbjuder aktiv hudvård till ett jättebra pris. En av våra toppsäljare är deras C-Glow Serum, ett serum med 15% C-vitamin som bland annat ger lyster och jämnar ut hudtonen och skyddar mot föroreningar. Aktiva C-vitamin-serum kan vara väldigt dyra, detta kostar 140 kronor.

Nyfiken på Geek & Gorgeous? Klicka här!

Förutom Geek & Gorgeous erbjuder Know to Glow, varumärken som Altruist, Faace och det populära koreanska varumärket Cosrx som de tidigt såg potentialen i och blev en av Sveriges första återförsäljare.

– Vi står bakom varenda produkt vi säljer, och sätter ihop den rutinen som passar just din livsstil. Precis som våra liv förändras, förändras också vår hud. Därför erbjuder vi en personlig service för att hjälpa våra kunder hitta rätt rutin men också att förstå sin hud. Till exempel - våra solskydd från Altruist, solskydd är otroligt viktigt men kan vara dyrt. Altruist har tagit fram en formula som är snäll mot huden, snabbt absorberas och kan användas som en dagkräm. Tack vare lägre vinstmarginaler och onödiga marknadsföringskostnader kan de erbjuda bra solskydd för under hundralappen, avslutar Sabina.

Vad är Know to Glow?
En kurerad webbshop med hudvård som vi tror på och älskar. Webbshoppen är uppdaterad regelbundet och här hittar du produkter från hela världen. Från Miami till Seoul, under ett virtuellt tak.
Här hittar du allt från kända märken, K-beauty, Scandinavisk hudvård och produkter från många olika länder. Vår fokus ligger på bra ingredienser, produkter som aldrig testas på djur och som har en positiv effekt på miljön. Kika runt och gör din hud glad!
Besök Know to Glow här!