Upplev Stockholms mest centrala mötesplats för den digitala generationen!

Letar du efter den perfekta platsen för ditt stora möte eller event mitt i hjärtat av Stockholm? Då är det dags att bekanta dig med SPACE - mötesplatsen som tar populärkulturen till nya höjder. SPACE öppnade sina dörrar i november 2021 och är en del av det välrenommerade POPHOUSE. 

Med fokus på event & möten samt e-sport och gaming erbjuder SPACE en unik och minnesvärd upplevelse mitt i city.

Under sommaren kommer man även att utöka det redan imponerande utbudet med en helt ny gamingbar och en både större och mer flexibel eventyta.

– Detta gör det möjligt att arrangera ännu fler spännande evenemang av olika slag och att ge besökarna en ännu mer extraordinär helhetsupplevelse. Vår vision är att skapa en plats där gaming, mat och dryck förenas till en oslagbar kombination, säger Liana de Wit, marknadschef på SPACE.

Vill du veta mer om SPACE?

En plats för alla
Oavsett om du planerar att arrangera ett event, lansera ett nytt spel, hålla en livepodd eller ett seminarium eller anordna en konferens, så är SPACE den perfekta mötesplatsen för evenemang och gaming. Med välutrustade eventlokaler och mer än 400 gamingenheter på en av stadens mest centrala adresser har man på bara två år etablerat sig som en plats där besökare kan njuta av en omfattande spelkatalog och vara en del av spännande evenemang.

Det som döljer sig innanför glasgången vid Sergels Torg är något utöver det vanliga.

Via den separata ingången direkt på Plattan kommer man in till det mäktigaste SPACE har att erbjuda – Arenan - en imponerande evenemangslokal med hela 449 sittplatser. Lokalen är utformad som en amfiteater, vilket garanterar att samtliga sittplatser har fri sikt över den magnifika 58 kvadratmeter stora scenen och den 100m2 stora 8K Samsungskärmen.

Här får du uppleva en av Europas största permanenta LED-skärmar och ett ljudsystem som får vibrationerna att gå genom hela kroppen. Här har årsstämmor, streamade e-sportgalor , modevisningar och utbildningar av olika slag hållits med stor framgång, berättar Liana.

Läs mer här

Allt är möjligt
SPACE är inte bara en ultramodern arena med möjligheter för liveframträdanden och direktsändningar, det är även en plats där du kan koppla av, umgås och verkligen uppleva det bästa inom gaming.

SPACE har någonting för alla, menar Liana.

– Med vår nya gamingbar utökar vi utrymmet för 20+ spelare i vårt gamingcenter samtidigt som vi för våra event får möjlighet att erbjuda en otroligt flexibel eventyta som är perfekt för stora mingel, sittande middagar och minimässor, allt i direkt anslutning till vår magnifika Arena.

På SPACE samlas olika delar av den digitala kulturen under samma tak, och vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu fler människor en inkluderande miljö där de kan mötas, inspireras och skapa tillsammans. Bara fantasin sätter gränser för vad som är möjligt hos oss, avslutar hon.

Du hittar SPACE på Stockholms mest centrala adress, precis intill fontänen på Sergels torg. Under vårt tak ryms 400 fullt utrustade gamingsetups, fyra bootcamp-rum, en bar och en mäktig e-sport-arena med plats för 449 personer. Det gör oss till världens största permanenta gamingcenter.

Vi erbjuder en trygg plats dit du kan komma själv eller tillsammans med kompisar, delta i turneringar, gibba eller spela bara för att det är kul. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs – här är alla lika välkomna.

All utrustning hos oss kommer från HyperX, Samsung Odyssey, SecretLab och Webhallen.

Victor Christophe

Learn More →