Ta chansen: Nu kan du flytta till ett personligt nyproducerat hem i
Haga Norra!

 Nyproduktion associeras många gånger med nytt och fräscht men opersonligt. Därför bygger BRABO nu lägenheter med en personlig touch i stadsdelen Haga Norra. En attraktiv stadsdel med Hagaparken som närmsta granne och innerstan endast några minuter bort.

– Etapp 1 och 2 är redan slutsålt till 98%, men nu är det säljstart för etapp 3, säger Pontus Nylander, Marknadskoordinator på BRABO.

För BRABO har det alltid varit viktigt att planera aktiva bostadsområden. Därför är det inte bara lägenheterna som det läggs 100 % på utan dessutom ytorna där emellan. De har tillsammans med Fabege anlitat arkitektkontoret Gehl i Köpenhamn, välkänt för sin långa erfarenhet och kunskap om hur man bygger städer som skapar liv även utanför bostaden.

– Vi måste skapa bra förutsättningar för ett aktivt stadsliv, vi fokuserar extra mycket på bra cykel- och gångvägar. Det kommer finnas restauranger, bagerier, caféer och butiker i området så att det blir en levande och flexibel stadsdel, säger Pontus Nylander.

Nyfiken? Få mer information här!


Visionen för den kommande huvudgatan i stadsdelen Haga Norra

I husen BRABO bygger finns även gemensamma ytor som gym, relaxavdelning med bastu, takterrass, co-working space och hobbyrum – allt utan extra kostnad för de boende.

– Gym i husen brukar vara väldigt uppskattat, och extra smidigt nu när många jobbar hemifrån och kanske vill träna på lunchen. Just att bygga co-working space för de boende är nytt för oss, men det känns särskilt relevant i dessa tider.

Läs mer och anmäl ditt intresse här! 

Exklusiva lägenheter med genomtänkta materialval
För att skapa en exklusiv och personlig känsla har BRABO tillsammans med inredningsarkitekter valt de senaste trenderna och materialen.

– I stället för vitt som oftast är förknippat med nyproduktion har vi valt en varmgrå kulör till väggarna och köken som bryts av med vita detaljer och vita tak. Golven är ljusa med mattlackad ask och till badrummen har vi valt en grå granitkeramik på både väggar och golv.

Förutom en läcker design är badrummen utrustade med nödvändigheter som handdukstork, tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i de mindre lägenheterna. Puustelliköken är utrustade med integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt inbyggd mikro.

– Lägenheterna finns i storlekar från 24 till 127 kvadratmeter och kommer vara inflyttningsklara från augusti 2022, säger Pontus Nylander.

Om Haga Norra
I Haga Norra har du 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från bostäderna. När kärnan står färdig rymmer den 2 000 boende och 5 000 arbetande. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt restauranger, bagerier, caféer och butiker

Läs mer på brabostockholm.se