Välkomna hösten med en
ljuvlig spaupplevelseNu när vi snabbt närmar oss hösten, med regn och rusk runt knuten, behöver många av oss lite guldkant på vardagen för att hålla energin uppe. Då är spahotellet Hotell Havsbaden i Grisslehamn det självklara valet; hotellet ligger bara en dryg timme från Stockholm och har i över hundra år välkomnat gäster som vill ha en upplevelse utöver det vanliga.

Att kasta sig in i jobbhetsen direkt från sin avslappnade semester kan ibland kännas som en chock. Ofta hittar man rytmen igen inom något par veckor, men det kan vara svårt att inte snegla på sommarmånaderna i backspegeln. Med ett besök på anrika Hotell Havsbaden gör du övergången lättare – och alldeles, alldeles underbar.

– Hotell Havssjöbaden har i snart 120 år verkligen gjort allt för att skapa en oas för kropp och själ. Här kan man slappna av och bara låta sig bli omhändertagen, säger Anton Lukeniuk, marknadsansvarig på Hotell Havsbaden.

Sveriges största spaanläggning
Med Sveriges största spaanläggning erbjuder hotellet något för alla. Anläggningen omfattar ett stort urval av spabehandlingar, jacuzzi, ångbastu, torrbastu, hamam, massage och gym. Här finns dessutom ett flertal inom- och utomhuspooler – bland annat en uppskattad utomhuspool som är 38 grader varm året runt. Anton tipsar särskilt om Velvet – en skönhetsritual på två timmar som har blivit otroligt populär.

– Under två timmar blir du omhändertagen från topp till tå, med allt från fotmassage och en djupgående ansiktsbehandling till en helkroppsskrubb och ett ljuvligt tropiskt vattenfall. Vi kallar det vår jordenrunt-resa, med inspiration från spaupplevelser från hela världen.

Se ett urval av spabehandlingar

Ett extraordinärt kök
När du är lös och ledig efter dina spabehandlingar går det utmärkt att ta sig ett exklusivt glas bubbel i spabaren eller varför inte en kall öl eller en fräsch frozen daiquiri? Om magen knorrar finns det bland mycket annat lyxiga mackor, fräscha pokebowls eller kryddiga hot snacks att beställa till. För den som är sugen på något större erbjuder Hotell Havsbaden ett extraordinärt kök, med särskilt fokus på det intilliggande havets alla läckerheter.

– När det är extra ruggigt ute brukar vi rekommendera vår Afternoon Tea, som du med fördel avnjuter framför någon av våra mysiga brasor. Njut av ditt favoritte, mumsa på hembakt bröd och kalasa på läckra bakverk.

Kolla in Hotell Havsbadens à la carte-meny

Room with a view
När mörkret faller kan du dra dig tillbaka till något av Hotell Havsbadens rymliga hotellrum. Rummen går i charmiga marina teman och nästan varje rum har en egen balkong som vetter ut över vattnet eller hotellets vackra innergård. För den som vill slå på stort finns den lyxiga tornsviten som har en privat jacuzzi på taket – med oslagbar utsikt över havet.

Se Hotell Havsbadens luxuösa rum

Att det är enkelt att ta sig till hotellet då det ligger ett stenkast från både Stockholm, Uppsala, Bromma, Arlanda och Gävle gör att en planerad vistelse inte behöver bli utdragen och tidskrävande.

– Vi vill erbjuda våra gäster harmoni och lugn hos oss. Vårt mål är att varje gäst ska lämna hotellet riktigt utvilade och längta efter att komma tillbaka, säger Anton Lukeniuk.

Hotell Havsbaden i Grisslehamn AB
Anrikt hotell grundat 1903 med 122 rum. Av dessa är 4 sviter, 20 sviter med badkar eller bastu och 45 standard minisviter.
Modern konferens- och spaanläggning. Konferensanläggningen har 9 mötesrum, det största med plats för 324 personer.

Kontakt
Telefon: 0175 - 309 30

Epost:
Info@hotellhavsbaden.se

Hemsida:
www.hotellhavsbaden.se