Slipp köerna: Träffa specialistläkare utan remissNär du är sjuk vill du få hjälp så snabbt som möjligt för att lindra dina besvär.
Ofta behöver du boka tid hos din husläkare – och får du sedan en remiss kan väntetiden bli lång.
Med appen MediCheck kan du få träffa en specialistläkare redan samma dag.

Nästan hälften av alla svenskar har någon form av kronisk sjukdom. Magproblem, beroende, astma, stress eller diabetes kan ge återkommande besvär som kräver läkarvård. Oavsett om dina besvär är kroniska eller temporära kräver många sjukdomar specialisthjälp. Vanligtvis besöker vi först vår husläkare för att sedan få en remiss vidare till en läkare som är specialiserad inom området. Det kostar ofta både pengar, tid och ansträngning – men nu finns det ett sätt att få rätt hjälp snabbare. 

Slipp köerna
medicheck.se finns Sveriges största onlinenätverk av specialistläkare. Till skillnad från fysiska läkarbesök där du många gånger behöver stå i kö kan du här enkelt komma i kontakt med en läkare som är specialiserad inom just din sjukdom – antingen på en gång eller genom att boka en tid. 

Eftersom att mötet sker via videosamtal eller chatt kan du oavsett vart du är eller när du behöver hjälp alltid komma i kontakt med en specialistläkare. Du kan även välja vem du vill träffa baserat på specialistkunskaper, kön och språk och på så sätt få hjälpen du behöver – utan att behöva slussas runt.

Behöver du komma i kontakt med en specialistläkare?
Ladda ner MediCheck på
AppStore eller Google Play

MediCheck har många nöjda kunder. Majoriteten har framför allt uttryckt sin tacksamhet för hur snabbt de fick hjälp, men berättar också hur väl de bemöttes av sin läkare. ”Bra och seriöst bemött av läkaren som tog sig tid och gjorde en noggrann genomgång av symtom, diagnos och behandling”, skriver en patient. 

Förnyar recept
Hos MediCheck kan du få hjälp med de flesta symptom och besvär som inte kräver en fysisk undersökning eller röntgen. Skulle läkaren bedöma att du är i behov av en fysisk undersökning får du hjälp med en egenremiss till lämplig vårdgivare. I de fall där du är i behov av ett recept kan specialistläkaren skriva ut och förnya recept på de läkemedel som du använder sedan tidigare.

Vill du prova? Ladda ner MediCheck på AppStore eller Google Play och få hjälp av rätt läkare redan i idag.

  

Träffa läkare via videosamtal
På MediCheck träffar du specialistläkare via videosamtal eller via meddelanden om du föredrar det. Du kan använda din mobil, padda eller dator.

Samtliga specialister har svensk läkarlegitimation och minst fem års klinisk erfarenhet inom sitt specialistområde.

Skriftligt svar inom 4 timmar
Du kan även få hjälp genom att ställa en enklare skriftlig frågeställning och få ett skriftligt svar av en läkare. Här kan du också förnya recept. Ett billigare alternativ för dig som inte har bråttom. Pris: 150 kr

Logga in här