Trafikskoleeleven: ”Jag är jättenöjd ”Det är mycket att tänka på när du ska ta körkort och det sista du vill göra är att spendera massor av tid på att hitta en bra trafikskola.
Slipp leta och gör det enkelt för dig själv genom att välja Alviks Trafikskola. 
– Vi har många av Stockholms mest nöjda kunder, säger Tobbe, trafiklärare.

Det finns många trafikskolor runt om i landet och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. En viktig faktor som är rekommenderat att titta på vid val av trafikskola är om den är kvalitetssäkrad av Sveriges Trafikskolor Riksförbund, STR. Du ska inte heller stirra dig blind på priset – du får det du betalar för.

Alviks Trafikskola är kvalitetssäkrade av STR och har sju seriösa trafiklärare som är mycket uppskattade av elever och tidigare elever. Tillsammans strävar de efter att ge varje elev en positiv och pedagogisk upplevelse med ökad trygghet som framtida förare. Alviks Trafikskola utbildar i den lättkörda miljöbilen Honda HR-V för B-körkort med både manuell och automat växellåda. De erbjuder såklart också alla teoriutbildningar såsom handledarutbildning och Riskettan, samt ger introduktionskurser, intensivkurser och teorilektioner.
– Vi erbjuder även möjligheten att träna på körkortsteorin via en app i mobilen eller datorn, säger Tobbe, trafiklärare.

Läs mer om Alviks trafikskola 

Rekommenderas starkt
Alviks Trafikskola har enligt kundrecensioner på Sveriges största oberoende omdömessajt Stockholms mest nöjda kunder.
– Det känns jättekul att vi har så pass nöjda kunder. Jag hoppas och tror att det beror på att vi dels är ett gäng seriösa trafiklärare och dels på att vi alltid försöker att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas att ta sitt körkort, säger Tobbe.

En tidigare elev som tog sitt körkort efter lektioner på Alviks Trafikskola är Amanda.
– Jag är jättenöjd och rekommenderar de starkt till andra, säger hon.

Här hittar du fler recensioner 


Välkommen till oss för att ta ditt B-körkort på manuell eller automat. Vi erbjuder intensivkurser,
handledarutbildning och riskettan på 
kvällstid.
 

Kontakta oss

Tel: 08-25 50 44

E-post: info@alvikstrafikskola.se

Tranebergsvägen 48
167 44 Bromma
Stockholm

Öppettider

Reception bemannad: Mån-tor 10:00-15:30
Körlektioner:
Mån-tor 05:55 - 16:20
Fre 05:55 - 13:30