Tunt hår? Så kan du få tillbaka ditt hår – på 45 minuterLider du av håravfall och tunnhårighet? Du är inte ensam – 70 procent av Sveriges befolkning drabbas någon gång av håravfall. Med en PRP-behandling, också kallad vampyrbehandling, kan du få håret att börja växa snabbare och hårstråna att bli tjockare.

– Det är en smärtfri och enkel behandling som minskar ditt håravfall och aktiverar utväxten av ditt hår, säger Maggie Stolt från Nordic Hair Clinic.

Håravfall drabbar de flesta och kan vara genetiskt, bero på en rad olika sjukdomar, en infektion, graviditet eller allmän psykisk stress. Trots att de flesta drabbas av håravfall eller försämrad hårkvalitet någon gång under sin livstid har det länge varit något som det inte pratats öppet om. Den senaste tiden har det dock skett ett stort trendbrott. Det menar Maggie Stolt från Nordic Hair Clinic som dagligen utför PRP-behandlingar – en behandling som gör så att hårstråna blir kraftigare och får håret att växa bättre.
– Tidigare har många lidit i det tysta men allt fler inser att det finns något de kan göra åt sitt problem med håravfall, och det är inte lika pinsamt längre. I dag har vi män och kvinnor i alla generationer som kommer till oss.
Vill du boka en kostnadsfri konsultation hos Nordic Hair Clinic? Läs mer och boka din tid här

Nordic Hair Clinic har lång erfarenhet inom PRP och har sedan 2011 gjort över 15 000 PRP-behandlingar. Det har gjort Nordic Hair Clinic till Sveriges marknadsledande hårklinik inom PRP.
Vill du veta mer om Nordic Hair Clinic och deras PRP-behandlingar? Klicka här

Naturligt och enkelt
PRP är en naturlig, enkel och smärtfri behandling på 45 minuter. Ytligt i din hårbotten injiceras blodplasma från ditt egna blod, som med sina tillväxtfaktorer får ditt hår att börja växa bättre.
– Innan PRP-behandlingen är hårsäckarna krympta. Det gör att håret växer långsamt och att hårstråna är tunna. Om du låter det vara finns en risk att håret tillslut slutar växa helt. Med en PRP-behandling börjar håret växa igen eftersom hårsäcken blir kraftigare och kan producera ett kraftigare hårstrå, säger Maggie och fortsätter:
– Bara några månader efter den första behandlingen har hårsäckarna fått tillbaka sin ursprungliga växtkraft och växer både snabbare och är kraftigare.
Vill du boka en tid för en PRP-behandling? Klicka här!

”Otroligt bra resultat”
Malena, 35, är en av de som besökt Nordic Hair Clinic. Hon märkte att hon började tappa sitt hår efter en influensa med hög feber och beslutade sig för att göra en PRP-behandling.
– Först kändes det lite skämmigt att behöva göra behandlingar för tunt hår. Men eftersom jag vet fler som lider av håravfall och fått bra resultat efter PRP så tänkte jag att, nä jag ska fasiken våga, säger hon och fortsätter:
– Behandlingarna går fort och känns mindre än vad jag hade tänkt att det skulle göra. Jag kan verkligen rekommendera PRP till andra eftersom jag själv fick ett så bra resultat. Jag gick in med inställningen att det inte kommer funka på mig. Men jag fick verkligen ett otroligt bra resultat och behandlingen har verkligen varit värt det, avslutar hon.

Tunt hår eller håravfall? Vi är specialister på hårtransplantationer och injektionsbehandlingar med stamceller för hår och hud.

Våra hårkliniker hittar du i Stockholm, Göteborg och i Istanbul.

Kontakta oss:
08 - 20 00 18
stockholm@nordichair.com
Kungsholmsgatan 10, 112 27 Stockholm

Vill du boka tid för en kostnadsfri konsultation? Klicka här