Tyngdtäcket Zenwell® som får hela Svenska folket att sova gottÄr du mitt uppe i karriären, lever med en hög dos stress och krav från din omvärld och kanske tränar mycket? Då är återhämtning avgörande för att din hjärna och kropp ska orka och utvecklas. Det är sömnen styr allt detta och ett tyngdtäcke ger optimala förutsättningar för en bra sömnrutin.

Tyngdtäcken har funnits inom vården länge och har bland annat hjälpt personer med ADHD och ångestrelaterade problem. Zenwell såg nyttan i ett tyngdtäcke och att dess goda påverkan kunde hjälpa även privatpersoner och med den insikten grundades bolaget. Ett tyngdtäcke ger framförallt användaren en snabbare insomning och en längre djupsömn, vilket resulterar i att du som användare vaknar upp utvilad och återhämtad.
– Vi såg ett behov av att hjälpa hela Svenska folket att sova gott. Allt i vårt samhälle ska gå fort idag och prestationskraven människor lever med både på arbetet och socialt är enorma. Att ge kroppen och hjärnan en möjlighet till maximal återhämtning genom en bra sömnrutin var det som fick mig att starta Zenwell, säger Claes, grundare och vd.

Vad är ett tyngdtäcke?
Zenwells tyngdtäcke är ett bomullstäcke med flera insydda fack som är fyllda av konstgjorda glas pellets som ger det dess tyngd. Tyngden som täcket ger blir som en taktil beröring för kroppen och sätter igång substanserna melatonin och serotonin. Substanser som är avgörande för att inte enbart reglera sömn utan även humör, sexlust och motivation.

För vem är ett tyngdtäcke bra?
Om du besväras av till exempel motorisk oro, stress, ångest, insomningssvårighet, restless legs eller kanske jobbar i skift och behöver hjälp att reglera dygnsrytmen har du stor hjälp av ett tyngdtäcke. Men ett tyngdtäcke är till för alla människor, vuxna, barn och äldre, som vill ha en bra sömn!
– Många som säger att de sover bra kan man på mätningar se har rubbningar i djupsömnen. Tyngdtäcket är bra för alla, för folk som till exempel tränar är täcket optimalt för att maxa återhämtning, muskeltillväxt och energi till dagen efter. Vår vision är att få hela svenska folket att sova gott, säger Claes.

Hur väljer jag rätt täcke?
Ett tyngdtäcke är indelat i olika viktklasser och för att hitta rätt vikt utgår man från att 10 procent av kroppsvikten ska vara täckets vikt. Nu kan du som kund testa ditt tyngdtäcke hemma under 30 dagar för att känna skillnaden i sömnkvalitet. Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka.
– Vi samtalar med dig som kund för att få en grundbild av din livssituation och ditt sömnproblem. Med det som bas väljer vi ut det täcke som passar just dig bäst. Vi erbjuder lägsta prisgaranti och 100 procent nöjdkundgaranti, säger Claes.

Varför ska jag köpa ett tyngdtäcke?
– För mig är svaret enkelt! Sömnen är den viktigaste faktorn för att må bra, en bra sömn är grunden till allt. Ett tyngdtäcke hjälper dig att orka med dagens tempo. Du vaknar utvilad efter en natt med lång djupsömn redo att ta dig an dagens utmaningar, säger Claes.

Zenwell har det skönaste tyngdtäcket och skickar alltid med ett exklusivt överdrag i mjukt fleecetyg. Täcket har lång hållbarhet och är en god långsiktig investering, både sett till pris och hur god sömn förbättrar din livskvalitet.
– Vi har faktiskt marknadens mest prisvärda paket på tyngdtäcken och du kan dela upp din betalning på flera månader, säger Claes.

Zenwell AB är bolaget som vill öka ditt välmående och erbjuder tyngdtäcken i olika paketlösningar och prisklasser.

Kontakt:
0733565625
info@zenwell.se

För mer information: www.zenwell.se

Kundrecension:
Innan jag köpte ett Zenwell tyngdtäcke tog det lång tid innan jag somnade, och vaknade flera gånger per natt. Jag kände mig inte utvilad när jag vaknade och var trött större delen av dagen. Med ett tyngdtäcke från Zenwell somnar jag fortare, sover bättre och har mer energi och ork. Tack Zenwell! – Tobias, 38 år.