Upptäck äventyret till sjöss med More Sailing – och få en perfekt sommarsemester

Drömmer du om att segla bort från vardagen och utforska nya horisonter? Med en stundande sommarledighet är More Sailing det perfekta valet för just det genom nästintill garanterade drömresor.

– Oavsett om du föredrar en avkopplande seglingssemester eller ett äventyr över de sju haven, ger More Sailing dig flexibiliteten att välja mellan att resa med en erfaren besättning eller att hyra en segelbåt och utforska på egen hand. Med destinationer som Kroatien, Grekland, Italien, Karibien, Seychellerna och även Sverige finns det något för alla oavsett erfarenhetsnivå, säger Patrik Axhall, säljansvarig.

Sommarsemestern närmar sig med stormsteg och många drömmer sig bort till blåa hav och storslagna miljöer. More Sailing specialiserar sig på härliga seglingsresor med en unik möjlighet att uppleva friheten och skönheten i att segla.

Med More Sailing får du en unik seglingsupplevelse där du får utforska världens vackraste kustlinjer och vattendrag. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren seglare får du garanterat en minnesvärd semester – och det råder ingen brist på vare sig destinationer eller aktiviteter under resan.

– Det fina med segling är att du får se platser som annars är svåra att nå. Det kan vara pittoreska små byar i vackra Kroatien, turkosa laguner i Karibien eller på hemmavatten i Sveriges fantastiska skärgård. Dessutom lagar vår besättning alla måltider, ser till att du dricker riktigt gott och verkligen kan slappna av under hela resan, säger Patrik Axhall.

Vill du veta mer om More Sailing?

En underbar semester
För de mer äventyrliga själar som vill ha total frihet och flexibilitet erbjuder More Sailing möjligheten att hyra en segelbåt och utforska på egen hand. Med en välunderhållen flotta av moderna segelbåtar kan du ta kontroll över din egen resa och segla till spännande platser.

– Självklart är högsta kvalitet och säkerhet ombord väldigt viktigt för oss. Därför har vi noggrant utvalda segelbåtar och har noggrant rekryterat varje skeppare och besättning, berättar Patrik.

Hitta din nästa drömresa här

Ge dig själv möjligheten att segla mot horisonten och skapa oförglömliga minnen i sommar. Oavsett om du längtar efter att känna vinden i håret och solens varma strålar på huden, eller att upptäcka nya platser och kulturer från däcket på segelbåten, är More Sailing din perfekta partner. Med deras expertis, flexibilitet och omsorgsfullt utvalda destinationer kan du vara säker på att din seglingsresa kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga.

– Boka din seglingsresa med More Sailing idag och släpp ankaret till en sommar fylld med äventyr och avkoppling till sjöss, avslutar Patrik.

More Sailing’s motto är “seglingsresor för alla”, och med våra kompletta seglingsresor försvinner alla bekymmer under semestern. Ombord på båtarna finns två besättningsmedlemmar som sköter segling och matlagning. Ingen kompetens behövs, ingen lokalkännedom krävs, och det går att boka hyttvis – man behöver inte fylla en hel båt. Att man slipper disken efter maten och slipper köra båten när man inte vill, är några av anledningarna varför seglingsresor är ett bättre alternativ än att hyra båt själv.

Victor Christophe

Learn More →