Gör det enkelt att ta hand om dig i sommar

Vill du investera i din hälsa och få sund och inspirerande livsstil? Bodystore är en av landets största hälsokostaffärer och här finns allt från kosttillskott och mat till skönhetsprodukter, träningskläder och smink.

– Vi strävar efter att vara den enda butiken våra kunder behöver för att hitta allt de söker för sin hälsa, säger Sofie Hultqvist, kategori- och sortimentansvarig på Bodystore.

På sommaren får man äntligen lite mer tid till sig själv. Vissa drar igång de där roliga DIY-projekten man sett fram emot, samtidigt som andra väljer lata dagar i hängmattan med favoritboken. Oavsett hur du väljer att tillbringa dina sommarmånader är det viktigt att du tar hand om dig och ger kroppen det den behöver för att må så bra som möjligt.

Sofie Hultqvist är kategori- och sortimentansvarig på Bodystore. Hon berättar att de har tusentals produkter inom hälsa, livsmedel och skönhet för att du ska hitta allt du kan tänkas behöva på ett och samma ställe.
– Med ett stort och brett sortiment, en smidig webbshop, billig frakt och fria returer om man inte är nöjd vill vi att man ska känna att man står i centrum hos oss. Våra användare är passionerade och har alla ett stort intresse för hälsokost och en givande, hälsosam livsstil. Det breda och fantastiska sortiment vi har återspeglar denna passion. Här ser du hela Bodystores sortiment

Sortimentet är noggrant utvalt av erfaren personal och bolagets ambition är att erbjuda de bästa produkterna inom varje segment. Sofie säger att det kontinuerligt uppdateras med stort fokus på att hitta både beprövade produkter och helt nya innovationer.
– Vi har produkter för alla livsstilar: vitaminer, proteiner, veganska produkter, EKO- och kravmärkta produkter. Vi har ett brett urval av träningsredskap, hygienprodukter, städ, intimvård, smink och kosmetika och våra medarbetare har lång erfarenhet av hälsokost. De är alla själva entusiastiska användare av våra egna produkter; det ingår till och med i arbetet att prova nya produkter för att vara helt säkra på att de som kommer ut till kund är bra.

Intressant läsning om kost och hälsa

I Bodystores strävan att ge sina kunder så bra produkter som möjligt insåg de tidigt att det är viktigt för kunderna att få möjligheten att fördjupa sig och läsa mer om träning, kost hälsa och livsstil.
– Därför har vi ett stort bibliotek med artiklar om hälsa, välmående, kost och träning på vår hemsida. Vill du läsa något annat än favoritboken i sommar vet du var du hittar oss, avslutar Sofie

Bodystore är en av Sveriges största hälsokostaffärer. Vi har ett mycket stort utbud av produkter inom många olika kategorier kopplade till sundhet, hälsa och träning.

Hos oss hittar du allt från kosttillskott till mat, skönhetsprodukter, träningskläder och -redskap, hygien, smink och mycket mer.