Utforska Landmanns generösa utbud av kolgrillar

När vårsolen börjar värma och grillentusiaster förbereder sig för säsongen, är det dags att överväga vilken typ av grill som bäst kommer att passa just din utomhusmatlagning. Grilltorget.se hittar du hela Landmanns sortiment av kolgrillar med många praktiska finesser och en stor mångsidighet. Vi tar en närmare titt fyra populära modeller som varje erbjuder något unikt för alla grillentusiaster. 

Landmann har etablerat sig som ett pålitligt märke inom grillindustrin och deras kolgrillar är särskilt uppskattade för dess robusta kvalitét. En kolgrill låter inte bara användaren att experimentera med olika tekniker och smaker, utan erbjuder också den distinkta, rökiga karaktären som är omöjlig att uppnå med andra typer av grillar. Oavsett om du är en erfaren grillmästare eller en entusiastisk nybörjare, ger en kolgrill från Landmann dig möjligheten att utforska och förbättra din grillning. 

På Grilltorget.se finner du en rad olika modeller av Landmanns kolgrillar, var och en designad för att uppfylla olika önskemål och krav. Från kompakta klotgrillar till omfattande kolgrillsvagnar där varje modell är utformad med stor vikt vid användarvänlighet och effektivitet. Genom att välja en Landmann grill, investerar du i hållbarhet och kvalitet, vilket säkerställer att du kommer att njuta av många säsongers lyckad och njutbar grillning. 

Nedan kikar vi närmre på några modeller som finns på Grilltorget.se men givetvis finns där många fler att välja på.

Landmann Klotgrill 57 cm
Den traditionella klotgrillen från Landmann är en klassiker som aldrig går ur tiden. Med sin generösa grillyta på 57 cm i diameter är den här grillen perfekt för både små och stora tillställningar. Dess runda form hjälper till att fördela värmen jämnt och i locket finns en inbyggd termometer. Smidig askuppsamlare gör skötseln lätt medans handtag och hjul möjliggör enkel förflyttning av grillen. 

Landmann Klotgrill 57cm på Grilltorget.se

Landmann Grilltunna Black Taurus 660
För den som ofta står värd för större sällskap är Black Taurus 660 ett utmärkt val. Denna robusta grilltunna erbjuder inte bara en stor grillyta utan även praktiska förvaringsmöjligheter och arbetsytor på sidorna, vilket gör det lätt att förbereda och servera mat direkt vid grillen. 

Kolgrill Black Taurus 660 på Grilltorget.se

Landmann Kolgrillvagn Dorado
Dorado är en trendig kolgrillvagn som kombinerar stil med funktionalitet. Den moderna designen kompletteras av en höj- och sänkbar kolbädd vilket gör att du kan kontrollera grilltemperaturen tillsammans med dess inbyggda thermometer. Detta säkerställer att dina grillrätter blir perfekt tillagade varje gång. Dorado är idealisk för den designmedvetne som också värderar praktisk användning. 

Kolgrill Dorado Svart på Grilltorget.se

Landmann Kolgrillvagn XXL
För den verkligt passionerade grillmästaren finns det ingen bättre match än Kolgrillvagn XXL. Denna imponerande modell är byggd för att hantera stora mängder mat och är perfekt för evenemang och stora familjesammankomster. Dess robusta konstruktion och omfattande grillyta tillsammans med två stycken fällbara sidobord gör att du kan grilla i mycket stor skala utan kompromisser. Precis som Dorado har denna modell höj och sänkbar kolbädd men istället för en kolbädd  har XXL hela två stycken vilket gör att du samtidigt kan grilla olika typer av mat vid olika temperaturer. Som om inte det vore nog finns det dubbla smarta påfyllningsluckor för kol & briketter. 

Kolgrillvagn XXL på Grilltorget.se 

För den som ändå hellre väljer gasolgrillen före kolgrillen, vilket kommer med en mängd smidiga funktioner som snabb uppvärmningstid och smidig värmereglering, har Landmann ett brett utbud av gasolgrillar, ta del av det här.

Oavsett vilken typ av grillmästare du är, har Landmann och Grilltorget.se en modell som passar just dina behov. Från klassiska klotgrillar till massiva grillvagnar, dessa kolgrillar garanterar en smakrik och njutningsfull grillsäsong. Utforska utbudet och hitta din favorit idag!  

Officiell återförsäljare för Landmann i Sverige

Läs mer på grilltorget.se