Sommar året om – med snygga terrassvärmareAllt fler jagar möjligheten att förlänga utesäsongen. Att glasa in sin terrass eller balkong räcker bara en bit på vägen och allt fler har därför upptäckt fördelarna med snygga, moderna terrassvärmare.
– Med fräscha designer i både hängande och golvstående modeller är terrasvärmare det perfekta valet för både uterummet och terrassräcket, säger Joakim Nordenström hos Termo Gnosjö.

Termo är en erfaren aktör som arbetar utifrån devisen smarta klimatprodukter, till bra priser och med hög kvalitet. Med egen utveckling och omfattande kvalitetssäkring erbjuder företaget sina kunder designade terrassvärmare med ett brett utbud av funktioner, som kan användas såväl inomhus som utomhus.

– De hängande terrassvärmarna passar bra för det lite mindre uterummet. Strömlinjeformade Termo MODENA värmer bekvämt 6–8 kvadratmeter, medan stilrena SIENA och BOLOGNA har aningen större kapacitet. De är säkrade mot fukt och regn och kan alltså användas även när det är lite ruggigt ute. Flera av värmarna kommer dessutom med fjärrkontroll, LED-belysning och touchkontroll på värmaren, säger Joakim.

Se utbudet av hängande terrassvärmare

Unika behandlingen COOL TOUCH
De golvstående värmarna är utrustade med samma möjligheter som de hängande modellerna, men har större uppvärmningsområden. Den kompakta modellen ”Florens” klarar till exempel hela 10-12 kvadratmeter och har dessutom två effektlägen. De golvstående värmarna kan också skryta med smarta funktionen COOL TOUCH, ett varumärke som skyddas av Termo Gnosjö.

– För att göra produkterna säkrare och skydda våra kunder har vi lagt en unik skyddande värmebehandling på gallret runt värmerören. Kommer du i kontakt med gallret hinner du känna att det är varmt innan du bränner dig och kan på så vis enkelt förebygga att göra dig illa. Detta är särskilt värdefullt om man har små, nyfikna barn. Vi ser det som ett måste när man köper terrassvärmare.

Välj bland Termos golvstående värmare

Ger ökad livskvalitet
Termo Gnosjö är ännu ensamma på marknaden med att marknadsföra COOL TOUCH, men har redan sett att det finns ett stort intresse från kunderna. Joakim betonar att det positiva bemötandet inspirerar bolaget att fortsätta utveckla produkter i branschens framkant.

– Detta är produkter som kan användas för ökad livskvalitet, året runt. Många sätter in värmarna på väggen för att värma uterummet om vintern, medan andra tar fram dem utomhus på kvällen om sommaren. Det finns alltså något som passar alla.

Se utbudet av Termos väggmonterade infravärmare

Det Joakim säger är inte bara tomma ord. Termo är ett välkänt varumärke som står för kvalitet sedan många år. Samtliga värmare är IP-certifierade för sina respektive användningsområden, vilket garanterar säker och långsiktigt hållbar användning för hela familjen.

– Skulle något mot förmodan ändå gå fel, har vi en specialiserad verkstad som snabbt fixar problemet. Vi är nämligen övertygade om att nöjda kunder är återkommande kunder, avslutar Joakim.

Termo Gnosjö Värme och Kyla AB
Gnejsvägen 8
335 32 Gnosjö
Kundtjänst telefon: +46(0)370-91015
Fax: +46(0)370-91007
info@termognosjo.se