Världsnyhet: Nu kan du tugga dig till bättre hälsa

När du tänker på kosttillskott är det antagligen bilden av olika typer av pulver och kapslar som dyker upp först på näthinnan. Nu lanseras ett helt nytt växtbaserat kosttillskott som hjälper dig att prestera på topp och återhämta dig snabbare – i tuggummiformat.
– Xrcise är en världsnyhet och nästa generations kosttillskott som tar fram det bästa i dig och gör skillnad ända ner på cellnivå, berättar Roger Peterson på BrilliantIQ.

För dig som vill maximera din prestation under träningen och skynda på återhämtningen efteråt  kan kosttillskott vara ett perfekt komplement till en sund kost och goda sömnvanor. Som först i världen lanserar företaget BrilliantIQ nu Xrcise – ett patenterat, prestationshöjande kosttillskott i tuggummiformat. 

– Ett kontinuerligt intag av Xrcise främjar din kardiovaskulära funktion och syreupptagningsförmåga. Du får både bättre kapacitet och ork vid fysisk träning och en snabbare återhämtning, förklarar Roger Peterson på BrilliantIQ. Anledningen till att vi valt tuggummiformat är för att det är det snabbaste och mest effektiva sättet för kroppen att ta upp de olika ämnena. Något att framhålla är också att det inte finns koffein i våra produkter. 

Läs mer om Xrcise här

Clarity Mind hjälper din mentala balans 
Där Xrcisehjälper dig att snabbt ladda om, så har BrilliantIQ's andra tuggummi Clarity Mind en helt annan funktion. För dig som vill boosta din mentala balans och koncentration ger tuggummit Clarity Mind en ökad klarsynthet och produktivitet.

Läs mer om Clarity Mind här

– Den mentala hälsan är minst lika viktig som den fysiska och Clarity Mind hjälper dig att få ett naturligt fokus som över tid bidrar till förbättrad minnesfunktion och ger dig ett behagligt lugn.

Kombinerar du båda kosttillskotten kan du förbättra din fysiska förmåga samtidigt som du återställer din kropps inre mentala balans, avslutar Roger Peterson. 

Läs mer om BrilliantIQ

Om BrilliantIQ
Vi är ett passionerat team vars mål är att förbättra allas liv genom funktionella produkter. Vi bygger unika lättillgängliga produkter för bättre hälsa och välmående.

Våra produkter är utformade för att den vanliga människan ska få ut så mycket som möjligt av vardagen, både på idrottsarenan och kontoret. En produkt för alla som vill optimera sina vardag och känna sig lite bättre.

Läs mer här