Zlantar revolutionerar branschen för privatekonomi – användaren får kickbacken tillbaka  Zlantar är just nu en av Sveriges mest spännande uppstickare bland ekonomiappar. Nyligen lanserade de sin nya premiumtjänst, Zlantar Kickback, och har med den vänt upp och ned på förmedlingsbranschens affärsmodell.

I stället för att behålla den provision som utgår vid avtalsbyten och nyteckning, även kallad kickback, ger nu Zlantar tillbaka hela summan till sina premiumkunder i stället. Med den nya tjänsten och som Sveriges första premium-ekonomiapp, möjliggör Zlantar för privatkonsumenter att på allvar börja maxa sin ekonomi. Något som bör ligga helt rätt i tiden för många med den ökade inflationen.

– Ingen annan hjälper kunderna på riktigt idag. Genom att Zlantar nu skickar tillbaka hela provisionen när kunden byter ett avtal blir det glasklart att vi alltid är på kundens sida, säger Cenneth Edin, grundare och VD.

I Zlantar kan du både jämföra, byta och säga upp dina avtal direkt i appen. På så vis kan du se till att alltid ha de bästa och billigaste lånen och avtalen, dessutom får du tillbaka den provision som dessa avtalsbyten genererar. Bara på privatlånen, som är den första i raden av kick-backs som sjösätts, handlar det om tusen kronor eller mer vid byte. Försäkringar, bolån, elavtal, kreditkort och bredband sjösätts hösten 2022.

Zlantar samlar hela din ekonomi i en app 
Enligt Maria Zerihoun, Marknads- och kommunikationsansvarig på Zlantar, är avsikten med den nya tjänsten att få människor, som i dagsläget varken har tid eller intresse av att maxa sin ekonomi, att känna sig mer motiverade att börja göra det.

– Vi satsar på att bli den självklara privatekonomiska tjänsten för vanliga människor som vill att privatekonomi ska vara smidigt, säkert och gärna helautomatiskt. I appen samlar du alla dina bankkonton, kreditkort, avtal, bolån, försäkringar och aktie- och fondsparkonton för bästa möjliga överblick. En app i stället för flera förenklar och sparar våra användare tid och ger dem en översikt över hela deras ekonomi vilket skapar trygghet, en ekonomisk peace of mind.

I Zlantar kan användarna se, hantera och följa upp alla sina transaktioner samt se sitt pensionssparande. I appen kan man också jämföra sina avtal med alla avtal som finns på marknaden för att se om det finns något bättre och billigare. Som premiumkund kan man också säga upp de avtal man inte längre vill ha, direkt i appen. Zlantar erbjuder även en mängd smarta verktyg som till exempel automatiserade budgetar, bostadsvärdering, uppföljning på sparmål, kvittolagring och räkningsestimering.

– Zlantars vision är att fler ska kunna uppleva en ekonomisk blomstring, utifrån sina förutsättningar. Genom att erbjuda smarta och relevanta funktioner för att bättre förstå, följa upp och optimera sin privatekonomi hjälper vi kunderna att ta kontrollen över sin ekonomiska situation. Vi är helt oberoende gentemot banker och andra aktörer inom privatekonomi och vill med Zlantar Kickback ännu tydligare visa att vi är på kundens sida – därför ger vi nu tillbaka all kickback direkt till kunden, avslutar Cenneth Edin.

Zlantar erbjuder både en gratisversion och betalabonnemang; plus och premium. Första månaden som premiumkund är gratis! Testa Zlantar idag och kom i gång att maxa din ekonomi.

Fakta om premiumtjänsten: 

  • För 39 kronor i månaden ingår detta:
  • Hela provisionen tillbaka vid byte av privatlån
  • Översikt över dina aktie- och fondspardepåer
  • Översikt över dina pensioner, såväl statliga som privata
  • Möjlighet att säga upp abonnemang och avtal direkt i appen
  • Möjlighet att lägga till obegränsat antal banker och kreditkort

 

I alla Zlantars abonnemang ingår följande:

  • Budgetfunktion
  • Räkningsestimering
  • Lagring av kvitton
  • Sparmål
  • Bevakning av priser och avtalstider
  • Översikt över alla dina abonnemang och avtal
  • Möjlighet att jämföra, byta och nyteckna avtal