Så här testar du din hälsa hemma – få svar inom några minuterMånga svenskar vänder sig till nätet för att reda ut sina sjukdomssymtom. Det resulterar ofta i en tro på att man lider av någon sjukdom, vilket kan leda till onödig oro. Med Quicktest enkla och smarta självtester får du ett säkert och snabbt svar. Testen är diskreta och du gör ditt test när det passar dig utan att behöva stå i kö bland krassliga patienter på vårdcentralen.

På nätet finns ett överflöd av information om de flesta sjukdomar och kroppstillstånd. Inte sällan känner du dig mer förvirrad efter att du sökt på dina symtom än innan. Ibland kanske du även tror att du är drabbad utan att du fått det bekräftat av läkare. Med Quicktest kan du snabbt och smidigt testa dig för allt från borrelia, järnbrist och glutenintolerans, till ägglossning, graviditet och klimakteriet, och få svar inom några minuter.

Här hittar du Quicktests olika hemmatest

Quicktest självtester är utvecklade i Frankrike. Med ca 30 000 sålda tester sedan starten 2016 är Quicktest Sveriges mest köpta hemmatest. Testen har hög tillförlitlighet då det är samma teknik som används inom sjukvården, det är egentligen bara användarmanualen som har anpassats för dig som konsument. Alla tester är även CE-märkta.

Intresserad av Quicktest? Klicka här

Få svar hemma i soffan på några minuter – tryggt och diskret

Du beställer tryggt och diskret hem ditt test från quicktest.se. Hur testet sedan utförs beror på vilket test du gör. Vissa tester kräver ett litet stick i fingret och någon droppe blod, andra lite urin. Med varje test medföljer enkla och tydliga instruktioner. Du tar testet helt själv och får svar inom några få minuter. Behöver du hjälp kan du kontakta Quicktests egen legitimerade sjuksköterska genom deras kundservice.

Läs mer om hur Quicktest fungerar

Förutom i Sverige finns Quicktest även i Danmark, Finland och Norge.
 
Presenteras av

Quicktest självtester för hemmabruk är utvecklade med tekniken IVD (In vitro Diagnostic). IVD innebär att testet görs på något som tas ut ur kroppen och att man får ett resultat direkt. Det är en väl beprövad teknik som länge har använts på sjukhus, kliniker och vårdcentraler.