Trend: Så vill vi klä oss i höst och vinter

Hösten är här och vintern på intågande och med de kallare månaderna dyker nya modetrender upp. Nu gäller blått, brunt, grått och beige – och gärna med inslag av mönster.
– Modet för män är väldressat oavsett vilket klädesplagg det gäller, säger Johan Hansen, vd på Hansen & Jacob.

Hansen & Jacob är ett premium-varumärke i det yttersta toppskiktet för herrar. Deras produkter sträcker sig från den välklädda kavajen till de slitna tvättade jeansen. Kläderna hittar du i deras nyöppnade webbshop och i noga utvalda premium-butiker.
– Samtliga av våra kläder inger en premiumkänsla och vi har den bästa kvalitén i våra tyger, snygg design och en väldigt bra passform. Man ska få en helhetskänsla när man tar på sig våra kläder och kunna använda dem både till vardags och till fest, säger Johan Hansen, vd på Hansen & Jacob.
Se Hansen & Jacobs hela höst- och vinterkollektion

Så ser höst- och vintermodet för män ut
Johan berättar att årets höst- och vintermode för män är väldressat oavsett om det gäller exempelvis jeans, kavaj eller chinos.
– Våra kläder har i grunden en casual look men är gjorda i ett mer exklusivt material, vilket gör att de i kombination med varandra ger en dressad look. Du kan exempelvis bära ett par av våra chinos tillsammans med en av våra trendiga kavajer för att skapa den välklädda stilen.

Höstens och vinterns modefärger går i blått, brunt, grått och beige och gärna med inslag av mönster.
– Vi är unika av flera olika skäl men ett av dem är att vi blandar trendiga färger och mönster i kombination med varandra. Färgerna och mönstren hittar du utspritt i alla våra kollektioner på allt från vardagsskjortor och stickade klädesplagg till den finare kavajen och stilrena jackan.

Nyckelplaggen varje man bör ha i sin garderob
Här listar Johan nyckelplaggen han tycker att varje man borde ha i sin garderob under årets kallare månader.

Här finner du mer inspiration

Om oss
Hansen & Jacob grundades 2006 och den första kollektionen lanserades under samma år. Vi bestämde oss tidigt för att inte vara som alla andra varumärken på marknaden utan att alltid hålla fast vid vår ursprungsidé. Det innebär att vi aldrig tar några genvägar när det kommer till hög kvalité, genomarbetad design och en bra passform.

Vi erbjuder upgraded casual clothes i kända mönster, i kända färger och i väldesignade modeller. Det ska vara lätt att matcha och kombinera våra plagg. Tack vare hög kvalité, bra passformer och tidlös design kan våra plagg användas under en lång tid.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!
Tel: 042-25 64 07
E-post: kundservice@hansenandjacob.se