5 tips till dig som drömmer om en pool i trädgårdenDrömmer du om närhet till vatten? Med en egen pool i trädgården kan du njuta av sommarens alla soltimmar. Poolkompaniet hjälper dig att uppfylla dina baddrömmar – här finns dessutom pooltillbehören som kan göra badandet ännu härligare.

En pool i trädgården ger tid för njutning och avkoppling – eller träning och lek. Hos Poolkompaniet kan du skräddarsy din drömpool och få den monterad och installerad i din trädgård. Här hittar du dessutom alla tillbehör du både behöver och vill ha till din pool.
– Det är väldigt frestande att skaffa pool och myten att det skulle vara mycket jobb med att ha en pool stämmer inte, säger Robert Fridberg från Poolkompaniet. Dagens reningsverk gör det enkelt och med en städrobot och en automatik på klor och pH behövs inte mycket tid för att sköta poolen.

Poolkompaniet i Karlstad har över tio års erfarenhet av att bygga pooler. I sortimentet finns inte bara kvalitativa pooler, här finns också spabad, kemikalier och tillbehör. Ambitionen är att ha något för alla smaker – till ett vettigt pris.
Vill du ha en offert eller ett prisförslag? Kontakta Poolkompaniet här

Roberts 5 tips till dig som redan har en pool – och till dig som drömmer om en pool:

1. Påbörja ditt poolbygge under hösten. Om du planerar att bygga en pool är hösten den bästa perioden att göra det på. Det innebär att du slipper befinna dig i en byggarbetsplats under våren – istället kan du ha din pool klar så att du kan ta tillvara på hela säsongen.

2. Markarbetet är lika viktigt som designen. För den som planerar att bygga pool är det viktigt att inte bara se över det ytliga, som trappa, färg och poolskydd. Bland det viktigaste är det som inte syns och här är det markarbetet som avgör hur länge poolen kommer hålla. Anlita därför någon med lång erfarenhet och var noga med att välja någon som är medlem i SBB (Svenska BadBranschen), för att få extra trygghet i ditt köp.

3. En poolrobot kan städa poolen. Det är i dag inte bara billigare att skaffa pool – det är dessutom enklare. För dig som inte vill rengöra din pool manuellt finns bra städrobotar som städar både botten och väggar. Det finns även bra automatiska system som styr klor och pH-värdet i poolen.

4. Använd pooltak. Med ett pooltak kan du minimera poolskötseln och hålla poolen ren från löv, smuts, insekter och försurat regnvatten – och därmed minska din kemikalieförbrukning. Du kan även njuta mer av din pool och bada oavsett väder. Ett tak värmer dessutom upp poolen ordentligt när solen skiner!

5. Skaffa poolleksaker och madrasser. Uppblåsbara poolleksaker och madrasser gör din pool till en samlingsplats för familj och vänner. Använd prylarna till lek eller för att flyta runt på och slappna av i bassängen. Hos poolkompaniet kan du välja och vraka bland emojis, enhörningar, svanar och mycket annat. Dessutom kan du ta med dem till närmsta sjö, älv eller hav om du vill det – användningsområdena är många.

Poolkompaniet finns i Karlstad och vi har byggt pooler sedan 2006 och vi är det företag i Karlstad som har längst erfarenhet gällande pooler. Vi är även medlemmar i SBB (Svenska BadBranchen), vilket ger extra trygghet när det gäller köp av både pool och spabad.

Vi är ett företag som satsar på kvalitetsprodukter från ledande leverantörer. Vi säljer spabad, pooler, kemikalier och tillbehör. Planerar ni på att skaffa spabad eller pool? Kontakta oss för offert och prisförslag.

Vår butik ligger på Säterivägen 8 på Våxnäs i Karlstad. Klicka här för karta. Vi har butiken öppen vardagar 10-18 och lördagar 10-14. Ni når oss även på telefonnummer 054-85 05 15 eller på info@poolkompaniet.se.

Har du ingen pool? Unna dig uppblåsbara vattenprylar eller madrasser och ta med dem till havet, älven eller sjön istället! Shoppa här