Greenwelle kapar inte utan plan på framtidenNär knopparna slagit ut och trädgården står i blom, slås du kanske av tanken på när, var och hur träden ska beskäras?  Företaget Greenwelle hjälper dig med dina träd och ser även till att hjälpa dig planera för din trädgårds framtid. 

Företaget startades av Anton Siminic 2010 och har sedan dess vuxit till ett team på mellan 15-20 personer, beroende på säsong, som utför arbetet med din trädgård på ett korrekt och säkert sätt. Alla har gedigen kunskap och utbildning om vår natur och hur du bäst tar hand om dina träd och buskar. De jobbar efter miljövänliga metoder och principer som är miljöpraxis inom trädvård för att skydda och förbereda varje landskap.

Med hänsyn till naturen
Arboristerna hos Greenwelle hjälper dig med trädfällning, beskärning och plantering av träd. De har lång erfarenhet och är mycket måna om vår natur. De lever efter devisen ”tas något bort måste det ersättas med något nytt” när de fäller ett träd eller tar bort en buske. – Allt arbete görs med respekt för naturen och personens egendom. Vi försöker guida våra kunder, tar de bort något är det även bra att skapa något nytt, så man bygger ett bra grönt område. Vi fixar inte bara det som måste göras för stunden, vi försöker tänka lite bredare så kunden får en bättre förståelse, säger Adriana Bacau, sales and marketing manager på Greenwelle.

Läs mer om trädfällning här 

Säkerhet går först
Att fälla träd kan vara riskabelt och är ett farligt och omfattande arbete både för den som utför jobbet och området det befinner sig på. Säkerheten är otroligt viktig för företaget och deras personal och din egendom sätts alltid i första hand. Tillsammans med kunden åtar sig företaget varje uppdrag med omtanke, de lokaliserar problemet och skapar en lösning. – Inget uppdrag lämnas innan det är slutfört, försäkrar Adriana Bacau, sales and marketing manager på Greenwelle.

Behöver du hjälp med beskärning eller trädfällning? Greenwelles utbildade skogsingenjörer och certifierade arborister hjälper dig gärna. De arbetar alltid med professionell utrustning och lovar att leverera kvalitet utöver dina förväntningar. 

Läs mer här