6 produkter som tar din grillning till nästa nivå

Sommaren är här och för många innebär det att det är dags att ta fram grillen. Napoleon erbjuder ett brett sortiment av grillar, men också unika redskap som till exempel räktråg i gjutjärn – ett säkert kort om du vill imponera på middagsgästerna.  

Oavsett om du är en erfaren grillmästare eller en nybörjare, är det viktigt att välja rätt grill för dina behov. Napoleon Rogue® är en serie gasolgrillar som kombinerar hög kvalitet med mångsidighet, tillgänglig i storlekar med tre till sju brännare och olika funktioner. Däribland finns till exempel Rogue® 425-1 SE Phantom som är utrustad med tre bottenbrännare i rostfritt stål, en keramisk sidobrännare SIZZLE ZONE™ som når upp till 800°C och en bakre brännare för rotisseri. Grillen har även säker tändning tack vare Napoleons JETFIRE™-teknik.  

Prestige 500-3 Phantom: En premiummodell från Napoleon
Napoleon Prestige® är en serie gasolgrillar som utmärker sig genom hög kvalitet och avancerade funktioner, tillgängliga med sex till sju brännare. Prestige® 500-3 Phantom har fyra bottenbrännare i rostfritt stål, en keramisk sidobrännare SIZZLE ZONE™ som når upp till 800°C, och en bakre brännare för rotisseri. Prestige-modellerna har också SAFETY GLOW™ bakgrundsbelysta vred som indikerar om en brännare är igång.  

PRO18K-L-3: Napoleons förnyade kolgrill 
För den som önskar en klassisk kolgrill är Napoleon PRO18K-L-3 lämplig då det är en kompakt, högkvalitativ kolgrill med moderna funktioner som uppfyller varje kolgrillares behov. Med en grillyta på 47 cm är denna modell perfekt för traditionell kolgrillning med toppmoderna egenskaper!  

PRO22K-L-3: En traditionell kolgrill med moderna toppegenskaper
En annan kolgrill i sortimentet är Napoleon PRO22K-L-3 är en traditionell kolgrill som kombinerar klassisk design med moderna funktioner för att möta alla kolgrillares behov. Den erbjuder hög kvalitet och innovation som gör grillningen till en enkel och njutbar upplevelse. 

Räktråg av gjutjärn: En smakfull succé för grillen
Har du någonsin drömt om att servera räkor som får gästerna att jubla? Då är det dags att upptäcka räktråg av gjutjärn – den perfekta hjälpredan för att skapa en magisk förrätt direkt från grillen! Räktråger gör att du enkelt kan tillaga stora räkor med vitlök och chili och sedan stolt ställa fram mästerverket på bordet. Den robusta gjutjärnskonstruktionen ser till att värmen fördelas jämnt, vilket resulterar i perfekt tillagade räkor varje gång. 

Användningstips: 

  1. Förvärm tråget på grillen så det blir härligt hett. 
  2. Tillsätt olja, vitlök, chili och stora räkor. 
  3. Låt räkorna fräsa tills de blir rosa och doften fyller luften.
  4. Servera direkt från räktråget och njut av jublet från dina gäster! 

Koltråg: Få det bästa av båda världar
Trött på att välja mellan gasol och kol? Med Napoleons geniala koltråg i gjutjärn behöver du inte kompromissa längre! Nu kan du enkelt förvandla din Napoleon gasolgrill till en kolgrill och smoker, och njuta av alla fördelar med båda teknikerna. 

Så här funkar det: 

  • Perfekt glöd på nolltid: Placera koltråget på brännarna och fyll på med kol eller briketter. Tänd brännarna under koltråget och vänta tills du får en perfekt glöd. Släck sedan brännarna, och voilà – din gasolgrill är nu redo att grilla med kol, snabbt och smidigt! 
  • Röksensation: Koltråget har även ett speciellt fack för rökflis. Lägg en näve rökflis i facket, vänta på rökutvecklingen och du är redo att skapa magiska rätter med härlig röksmak.  

 

 

Mer om Napoleon

Mer om Napoleon
Napoleon är en ledande tillverkare av högkvalitativa grillar och eldstäder, känd för sin innovativa design och överlägsna prestanda. Med ett brett sortiment av gasol-, kol- och elgrillar, samt ett omfattande utbud av grilltillbehör, erbjuder Napoleon produkter som möter behoven hos både nybörjare och erfarna grillmästare. Upptäck deras breda sortiment här