Höstens enkla favoriträtter – utan kolhydrater

Nu för tiden väljer många att äta mindre kolhydrater och byter ut traditionella kolhydratkällor mot olika substitut. Vissa ägnar timmar i köket åt att baka nyttigare pasta med diverse mjölsorter och grönsaker, men nu finns ett lättare sätt. Med Root Pasta behöver du varken offra konsistens, mättnadskänsla eller onödig tid.

Att äta enligt speciella dieter blir allt vanligare hela tiden och de flesta utgår från samma gemensamma nämnare: Ät mer grönsaker. Hos Root Pasta hittar du alltifrån ris till fettuccine gjort på mjöl från konjakroten. Den japanska husmanskosten har länge fokuserat på just grönsaker, däribland konjakroten. Att denna grönsak inte innehåller varken fett eller kolhydrater har gjort den till en favorit hos många som vill äta färre kolhydrater och kalorier.

Lätt på alla sätt
Nu kan du enkelt bara byta ut dina traditionella kolhydratkällor mot produkter från Root Pasta för att göra såväl matlagning som maträtt lättare. Root Pastas produkter har ett tuggmotstånd men är smaklösa vilket gör dem till ett perfekt tillbehör till en höstig sås eller gryta. Hitta dina nya enkla favoritrecept här nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassisk carbonara på 17 minuter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renskavsgryta med skogens guld på 45 minuter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grönkålspesto med fettuchine på 25 minuter