Se bilderna: Nu får energin ett nytt ansikte!Sedan 2011 har deras produkter älskats av personer som vill hålla sig i form men samtidigt kunna äta och dricka gott. Nu genomgår varumärket en stor förändring med rebranding och flera nyheter i sortimentet.

– Samma goda innehåll men nu ännu snyggare, säger Martin Szepczynski, Feel Good Manager (CMO) på First Class Brands of Sweden.

Intresserad av Pro!Brands? Klicka här

I bilen på väg till träningen, i stället för kaffet på eftermiddagen eller i ett isfyllt glas till lunchen – AminoPro har länge varit en favorit som passar många tillfällen. Med ett innehåll bestående av aminosyror och koffein i kombination med en riktigt god smak är det enkelt att förstå varför drycken varit en storsäljare. Nu får hela varumärket, däribland AminoPro, ProteinPro och VitaminPro, ett ansiktslyft. Numera behöver du bara leta efter de karaktäristiska ränderna och ännu snabbare kunna hitta det du söker och känna dig ”like a pro”. Efter uppdateringen kommer alla produkter vara en del av varumärket Pro!Brands.

– Vi vill göra det lättare för våra kunder att hitta och känna igen produkterna. Samma goda smak och nyttiga innehåll, fast med en bättre utsida helt enkelt, säger Martin Szepczynski, Feel Good Manager (CMO) på First Class Brands.

Nya tillskott i proteinfamiljen
I Pro!Brands uppgraderade sortiment kommer du att hitta, förutom dina älskade favoriter från tidigare, helt nya smaker och produkter. Några exempel är nya smaker på BCAA Drinks, tidigare AminoPro, Rehydrate Drinks och en rad olika vitaminer och kosttillskott. Snart kan du även ta biomyset till en helt ny nivå med Protein Popcorn i flera smaker. 

– Våra kunder behöver absolut inte oroa sig. Förändringen blir en förbättring – fler produkter, lika goda men ännu snyggare!