Åk på bilsemester i sommar – betala i höstEn tur till havet, ett campingäventyr eller en härlig roadtrip i Sverige – vad vill du göra på din semester?
Är det någon gång det är extra härligt med frihetskänslan som en bil ger är det på sommaren.
Nu kan du fynda en begagnad bil på
bilkvarteret.se – men betala först i höst.

Du behöver inte boka biljetter, inte passa tider och inte planera in krångliga hotellvistelser i förväg. Att åka på roadtrip, husvagnssemester eller att kunna ta sig till havet utan att tänka på busstidtabeller är bara några av fördelarna med att ha en bil på semestern. 

Välj ditt favoritmärke
För att göra det enklare att uppfylla bildrömmarna i sommar har FordStore Linköping, Ford Norrköping, AutoPartner Linköping Citroën-Mitsubishi-Suzuki och Bilbyter Linköping & Norrköping Nissan-Hyundai gått samman och skapat koncernen Bilkvarteret.
Vilket bilmärke väljer du? Kolla här

– Du kan enkelt fynda din nya bil hos någon av våra fem anläggningar och hämta bilen innan semestern men betala i höst. Handpenning betalas som vanligt vid leverans, annars är det bara att ge dig ut på sommaräventyren, säger Björn Langvik  Marknads- & Eventansvarig för Bilkvarteret.

Välj nytt eller begagnat
Mellan 1 juni och 31 juli har du chans till sommarklippet – och om du inte hittar din drömbil bland de begagnade finns ett stort och brett utbud av nya bilar på lager.
– Det ska vara enkelt att köpa en bra bil till ett bra pris och kunna göra det man drömmer om att göra på semestern. Vi hjälper dig gärna i bildjungeln, säger Bilkvarterets vd och försäljningsdirektör Jonas Winkelmann.

Vilken bil passar dig? Här ser du alla bilder