Anna, -25kg: “Itrims metod förändrade mitt liv – jag känner mig fri igen!”

För många är kampen mot övervikt och en inaktiv livsstil en ständig utmaning. Anna, som länge kände sig missnöjd med sin kropp och dess fysiska kapacitet, är ett inspirerande exempel på hur en förändring är möjlig. Med hjälp av Itrim Change har hon inte bara gått ner i vikt, utan också återfått sitt aktiva liv.

Itrim Change är ett medlemskap där du som medlem, med dina behov och förutsättningar, står i centrum. Genom att kombinera personlig coaching med både individuellt anpassad träning och kostplan samt kostersättning vid behov så ges du möjligheten att skapa en livslång livsstilsförändring. 

– Det bästa med Itrim Change var kombinationen av snabb viktnedgång och enkelheten i träningen, säger Anna och berättar vidare att Itrims kostersättningar verkligen överträffade hennes förväntningar, både i smak och enkelhet.

– Det var förvånande hur bra de var. Att kunna förlita sig på dem fem gånger om dagen under den första viktminskningsfasen var otroligt skönt, förklarar Anna. 

Upptäck Itrims kostersättningar här!

Den snabba viktminskningen gav henne motivation att fortsätta och resan blev enklare än vad hon först ens hade vågat tro.

– Att bryta gamla vanor och hålla sig till dessa måltider krävde karaktär, men det gick snabbare att vänja sig än jag hade förväntat mig. Och resultaten kom snabbt! 

Hälsocoach som hjälper till att hålla fokus och förstå kroppen
En av de viktigaste komponenterna i Itrims metod är den personliga coachningen. För Anna blev det stödet hon behövde för att förstå sig själv och hålla motivationen uppe.

– Min hälsocoach har varit ovärderlig. Hon hjälpte mig att reflektera över varför vissa saker funkar och andra inte, berättar hon.

Hälsocoachen var också avgörande när det gällde att förstå hur olika faktorer, som exempelvis stress och sömn, påverkar viktnedgången.

Min hälsocoach hjälpte mig att se bortom siffrorna på vågen. Även när vågen visade ett plus, kunde hon förklara att det kunde bero på muskler eller vätska och att jag faktiskt gått ner i fett.  

Att återfå glädjen och energin i vardagen
Sedan Anna började med Itrim Change har hon återfått sitt aktiva liv. Hon berättar att det känns som att livet har återvänt, från att tidigare ha känt sig fången i sin egen kropp till att återfå friheten att göra det hon älskar igen.

– Jag har alltid varit aktiv, men vikten gjorde det svårt. Nu kan jag återgå till aktiviteter som klättring, ridning och kajakpaddling, så nu känner jag mig fri igen!

En långsiktig investering i hälsa och välmående
Itrims Change är utformat för att vara en hållbar livsstilsförändring, inte bara en snabbfix. För dem som funderar på att göra en livsstilsförändring har Anna ett tydligt råd:

– Bara gör det! Det är så otroligt värt det och det funkar. Det är en investering i dig själv för att leva det liv du vill och du är värd det! 

Boka en gratis timme för din hälsa idag! 

Mer om Itrim 
Itrim är en ledande aktör inom viktminskning och hållbar livsstilsförändring inom kost, träning och återhämtning i Sverige. Genom ett brett utbud av tjänster och produkter, erbjuder Itrim skräddarsydda lösningar som anpassas efter dina behov och förutsättningar, vilket gör att du kan leva ett hälsosammare liv och bibehålla dina resultat även över tid.