Äntligen en svensk lemonad utan tillsatt socker

Lagom till att våren gör sitt intåg släpper Swedish Tonic nyheten Sparkling Lemonades, en serie svensktillverkade lemonader i fyra spännande smaker. Lemonaderna som är tillverkade av riktig juice är både kalori- och sockersnåla.

Unna dig en läskande dryck utan onödiga tillsatser. Den nya serien Sparkling Lemonades passar perfekt som törstsläckare, fördrink eller till middagen. Så samla nära och kära och njut av vårsolenmed friska och kolsyrade lemonader. 

Smakexplosion utan tillsatt socker
Sparkling Lemonades-serien innehåller riktig juice och smakar som man vill att en lemonad ska smaka trots att de är helt utan tillsatt socker, konserveringsmedel och citronsyra. En burk innehåller endast 10 till 18 kalorier och 0.57-2.25g sockerarter beroende på vilken smak du väljer. Alla lemonader är dessutom tillverkade i liten skala i södra Sverige.

Vilken smak passar dig?

  • Crisp Lemon är den klassiska lemonaden tillverkad av solmogna citroner. 
  • Jalapeño Lime är en törstsläckande smakexplosion av frisk lime och het jalapeño.
  • Raspberry Lime har den perfekta kombinationen av söta hallon och syrlig lime. 
  • Blood Orange Grapefruit smakar även den lite sött och syrligt med en mix av solmogna blodapelsiner, grapefrukt och citron.

Prisad för både smak och design
Swedish Tonic har vunnit massor av internationella priser. Under 2022 tog de hem hela 14 medaljer i två av världens mest prestigefyllda tävlingar inom dryck. Designen på förpackningarna har också fått sitt erkännande. De har nämligen tilldelats Svenska Designpriset två gånger och Pentawards en gång, som är en av världens mest prestigefyllda tävlingar inom förpackningsdesign.

Botanisera bland alla smakerna och beställ dem här!

Sparkling Lemonades avnjuts gärna iskalla precis som de är, men går såklart även att blanda schyssta cocktails av.  Sparkling Lemonades går att beställa på Swedish Tonics hemsida och kommer även finnas tillgängliga i dagligvaruhandeln och alla 7 Eleven och Pressbyrån.