På YOUMP är det enkelt att aktivera sig: ”Rörelseglädje för alla”

Att hoppa studsmatta är någonting som många finner nöje i, oavsett deras ålder eller tekniska förmåga. På en enkel, traditionell studsmatta är dock möjligheterna tämligen begränsade – något som inte är fallet på YOUMPs trampolinparksparadis där det finns olika aktiviteter så långt ögat kan nå.

 – Det är en plats för alla, vare sig du är ung och aldrig hoppat förut eller äldre och tidigare gymnast. Framförallt är det ett extremt roligt sätt att röra sig på, berättar Erik Bartholf, vd på Yoump.

Med ett nästintill oändligt hav av trampoliner och annan underhållning lockar YOUMP till sig alla möjliga åldrar till sina olika lokaler runtom landet. Det är något som minst sagt är enkelt att förstå varför.

Genom härliga och gigantiska trampoliner kan du studsa omkring med en härlig känsla av tyngdlöshet och testa tricks du tidigare inte vågat dig på – innan du tar dig an allt annat trevligt som Yoump erbjuder sina gäster.

– Många tror att det är en hall med lite trampoliner och inget mer, men vi är så mycket mer än så, förklarar Erik Bartholf.

Vill du läsa mer om YOUMP?

Många olika aktiviteter
På YOUMPs olika lokaler vet det roliga inga gränser. Du kan till exempel utmana dina vänner på en spännande, studsig och underhållande match i AeroStrike, ta fram din inre Michael Jordan i populära SlamDunk – eller varför inte testa riktigt utmanande tricks i Foampit innan du tar steget till de kraftfulla trampolinerna i HighPerformance-området?

– Vår vision är att minska stillasittande hos barn och det är ju inte alltid helt enkelt. Men med YOUMP blir det faktiskt lättare än någonsin för barn och unga att aktivera sig och ha riktigt, riktigt kul, fortsätter han.

Erik betonar också att det är ett optimalt ställe för äldre generationer. Exempelvis finns ett härligt Co-Working Space i Kungens Kurva där föräldrar kan sitta och jobba medan barnen studsar runt, något som visat sig mycket uppskattat under exempelvis skolornas lov.

– Med det sagt är föräldrar och andra vuxna självklart välkomna också. Det är faktiskt en alldeles optimal plats för en lite annorlunda lördagsaktivitet eller som en trevlig team building-aktivitet!

Läs mer om YOUMP här

Lär dig tricks
En annan populär aspekt under skolloven är YOUMP Camp. Här får barnen hoppa tillsammans med andra i sina åldrar samt ihop med duktiga instruktörer som även ser till att anpassa alla aktiviteter på individnivå. Dessutom ingår ett mumsigt mellanmål och särskilt anpassade YOUMP-strumpor.

– Våra instruktörer är fantastiskt duktiga. Oavsett om du är där bara för skojs skull eller om du önskar lära dig hur man gör en perfekt bakåtvolt så finns de där för att hjälpa dig, säger Erik och avslutar:

– Det är en riktigt kul plats med rörelseglädje för alla! Välkomna till oss på YOUMP!

Välkommen till YOUMP, trampolinparken med studsmattor och aktiviteter för hela familjen! YOUMP har aktiviteter för alla åldrar, hos oss kan alla ha roligt utifrån sina egna förutsättningar. Ta med familjen, kompisarna, lagkamraterna eller kollegorna på en aktiv aktivitet med garanterad rörelseglädje! Vi har ingen åldersgräns!

Video: Så här gör du en framåtvolt

Victor Christophe

Learn More →