Äntligen: Nu kommer Festernas Fest till Golden HitsÄr du sugen på härligt nattklubbsröj eller vill du svänga dina lurviga till nittiotalsklassiker, heta latinorytmer eller tung voodoo metal? Nu behöver du inte välja – i höst öppnar Golden Hits upp för den färgsprakande upplevelsen ”Festernas Fest”.
– Från första sekund är det händerna i taket och vi lovar att det finns något för alla, säger Cecilia Dahlbom, platschef på Golden Hits.

Vad ska du fira i höst? Nu har Golden Hits slagit upp portarna för en helkväll med show, middag, nattklubb och karaoke i centrala Stockholm. Du och dina vänner får avnjuta en trerätters retro-meny samtidigt som ni får uppleva en dinnershow i världsklass med mycket humor och hits – helt enkelt en galet rolig kväll!
– Vi kunde inte bestämma oss för vilken fest vi älskar mest, så vi slog ihop våra favoriter och skapade ”Festernas Fest”, en storslagen kväll långt utöver det vanliga, säger Cecilia Dahlbom, platschef på Golden Hits.

En kväll för alla
Härliga nittiotalsklassiker varvas med ”Fiesta à la Mexico”, svenska popklassiker som är omöjliga att motstå - och en unik mix av tunga hits från dina favoritrockband – ”Voodoo  Metal”. 
– Det är händerna i taket från första sekund och efter showen fortsätter kvällen med karaoke och nattklubbsröj för alla våra partysugna gäster, säger Cecilia.

Vem tar du med på en helkväll med show och tillhörande trerättersmeny? Här maxar du kvällen med partypaketet

Maten är en del av underhållningen och det bjuds på rätter fulla av nostalgi, som serveras av våra härliga artister i ett rasande tempo.
– Det finns alltid något att fira – varför inte slå på stort med en grym show, trerätters meny samt entré till Stockholms roligaste nattklubb och karaoke i goda vänners lag i höst?
Festernas Fest vill du verkligen inte missa!