Borås Art Biennial – årets bästa kulturupplevelse

När sensommaren drar in över landet och kvällarna blir mörkare är det många som söker sig till roliga stadsnöjen. För den som är intresserad av kultur, konst och design är Borås ett givet val. Fram till 26 september pågår Borås Art Biennal som lockar konstälskare från hela landet.

Gävles festliga tillskott: Travrestaurangen blir ny eventarena

På Gävle Live går underhållning och god mat hand i hand. En helt ny underhållningsarena där vänner, familj och företag kan samlas och ha det trevligt. Här finns möjlighet till en vällagad middag tillsammans med event som håller både hög nivå och ligger i tiden. Ett riktigt festligt häng oavsett sällskap som bjuder på stämning för all sinnen helt enkelt.

Vad driver dig? – Dags att se bortom strategier på ett papper

Utan drivkrafter kan det vara svårt att prestera på topp, något som lätt kan gå ut över vårt arbete. Någon som vill göra skillnad för människor, och hjälpa dem hitta sitt driv är Tommy Bysell. Det gör han genom NLP, Neurolingvistisk programmering, en metod som hjälper oss förstå våra tankar och känslor, så att vi kan hitta rätt riktning i arbetslivet.

Så blir du en bättre värdebaserad ledare under osäkra tider

År 2020 har varit en enorm påfrestning för så gott som alla, och saker och ting har ställts på sin spets för unga chefer och ledare. Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap delar årligen ut stipendium till unga ledare under 25 som visat på ett modigt, omtänksamt och handlingskraftigt ledarskap i sin vardag. Våren blev inte sig lik på Ungt Ledarskap, och nu har stiftelsen tagit fram tips med hjälp av tidigare stipendiater kring hur du leder värdebaserat i tider av kris och förändring.

Löparfesten blir digital: I år kan du springa Midnattsloppet där du är

Det omåttligt populära Midnattsloppet blir nu virtuellt och vem som helst, oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare, kan delta och springa på vilken plats som helst i Sverige.

Succémusikalen Billy Elliot sätts upp i Värmland: ”En stor ära”

I sommar hyllas konsten som kraft och inspirationen att förvandla livet bortom ens vildaste drömmare – när Billy Elliot har premiär på SäffleOperan.

Världens bästa dressyrtävling går av stapeln i Göteborg

19-23 februari är det dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show, ett enormt ridsportarrangemang som lockar hästentusiaster världen över. Nu har evenemanget dessutom blivit framröstat som världens bästa dressyrtävling av Horse – equitrends International.

Upplev sommaroperans mystik och intriger – på vackra Läckö Slott

Nu har du din chans att för en kväll få bjudas in till 1800-talet och en maskeradbal med mystik, intriger och kungamord. Under sommaroperan på Läckö slott 2020 kan du se den melodiösa föreställningen”Tintomara” – och magin behöver inte vara slut när föreställningen är det.

Därför ska du anmäla dig till Göteborgsvarvet 2020 redan i dag

Sedan 1980 anordnas Göteborgsvarvet, som med sina drygt 60 000 anmälda varje år kan titulera sig världens största halvmaraton. Med enastående vyer över flera olika klassiska platser i Göteborg är loppet ett högt rankat sådant – och nu har anmälan för 2020 öppnat.

Aviciis hyllningskonsert slutsåld – nu kan du vinna ett av tre exklusiva VIP-paket

Inom en timme sålde biljetterna slut till Avicii Tribute Concert for mental Health awareness. För den som inte vill missa årets event, erbjuder nu en av de stolta huvudsponsorerna Urbanista, chansen att vara på plats genom att tävla ut exklusiva VIP-paket.