Aviciis hyllningskonsert slutsåld – nu kan du vinna ett av tre exklusiva VIP-paket

Inom en timme sålde biljetterna slut till Avicii Tribute Concert for mental Health awareness. För den som inte vill missa årets event, erbjuder nu en av de stolta huvudsponsorerna Urbanista, chansen att vara på plats genom att tävla ut exklusiva VIP-paket.

Snart dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show

Sedan begynnelsen 1977 har nästintill tre miljoner människor besökt ridsportarrangemanget Gothenburg Horse Show på plats i Scandinavium. 19-23 februari 2020 anordnas evenemanget för 44:e året i rad – och förväntas bli minst lika populärt som tidigare år.

Nu kommer musikalsuccén till Säffle: ”Slutsåld på en vecka”

För den som inte vill åka till storstäderna för att njuta av fantastisk opera, gör SäffleOperan nu sin största satsning någonsin när man sätter upp CHESS på sin teater i Värmland.

Premiär för norra Europas största lakritsrotsodling

I över 100 år har svenskar konsumerat lakrits, som länge varit en stor favorit i godishyllan. I snitt konsumerar svenskar 2 kg lakrits per person årligen, vilket gör Sverige till ett av världens största lakritsland. Lakritsroten odlas vanligtvis i de södra delarna av Europa, men nu tar tillverkarna av Sveriges premiumlakrits, Lakritsfabriken i Ramlösa, nästa steg och börjar odla lakritsrot i Sverige.  – Att ta lakritsrotsplantagen till Sverige och […]

Populär galopp- och höstmarknad intar Stockholm: ”En fullspäckad dag”

Trolleri, galoppsport och food trucks – för hela familjen.
22 september är det äntligen dags för Stockholm Cup-dagen; stora galopptävlingar och en mysig liten höstmarknad som sätter guldkant på säsongen.

Så kan du bygga ditt personliga varumärke i sociala medier

Att ha ett starkt personligt varumärke i sociala medier kan både leda till ett nytt uppdrag och nytt jobb. Att dela med sig av sin kunskap kan dessutom öppna många dörrar som leder till nya kontakter och affärsmöjligheter. Philip Gozzi och Tomas Wesander, grundarna av Stjärnsäljarpodden, har analyserat vad som utmärker de som lyckats bygga upp sitt personliga varumärke i sociala medier.    

– Det handlar om att bli känd för rätt grej, för sitt expertisområde, berättar Philip Gozzi, medgrundare till Stjärnsäljarpodden.  

Avsluta sommaren på bästa sätt i Södertälje City

Södertälje City har anordnat flertalet evenemang under sommaren som bland annat populära gratiskonserter, utebio och foodtruck-kvällar. Man är dock långt ifrån färdiga och nu stundar det största eventet av dem alla: Södertäljefestivalen.

Vill du se SM-finalen i innebandy? Passa på – trycket på biljetterna ökar

Snart går världens största innebandyevenemang och SM-finalen i innebandy av stapeln. Passa på att säkra dina biljetter för att se vem som kommer att tituleras som svenska mästare!

Vansta Trädgård presenterar toppmodernt växthus i nytt showroom

Dags att börja odla! Vansta Trädgård introducerar det nya växthuset Cultivar, som passar trädgårdsintresserade, vare sig du är proffs eller nybörjare.

Få tid att andas med The Soul Space

Livet är stressigt för många. Vi springer från plats till plats, från uppgift till uppgift – utan att stanna upp, andas och känna efter. För att få chansen att göra det finns The Soul Space, unika yogaretreat på tre olika platser i världen.