Löparfesten blir digital: I år kan du springa Midnattsloppet där du är

Det omåttligt populära Midnattsloppet blir nu virtuellt och vem som helst, oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare, kan delta och springa på vilken plats som helst i Sverige.

Succémusikalen Billy Elliot sätts upp i Värmland: ”En stor ära”

I sommar hyllas konsten som kraft och inspirationen att förvandla livet bortom ens vildaste drömmare – när Billy Elliot har premiär på SäffleOperan.

Världens bästa dressyrtävling går av stapeln i Göteborg

19-23 februari är det dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show, ett enormt ridsportarrangemang som lockar hästentusiaster världen över. Nu har evenemanget dessutom blivit framröstat som världens bästa dressyrtävling av Horse – equitrends International.

Upplev sommaroperans mystik och intriger – på vackra Läckö Slott

Nu har du din chans att för en kväll få bjudas in till 1800-talet och en maskeradbal med mystik, intriger och kungamord. Under sommaroperan på Läckö slott 2020 kan du se den melodiösa föreställningen”Tintomara” – och magin behöver inte vara slut när föreställningen är det.

Därför ska du anmäla dig till Göteborgsvarvet 2020 redan i dag

Sedan 1980 anordnas Göteborgsvarvet, som med sina drygt 60 000 anmälda varje år kan titulera sig världens största halvmaraton. Med enastående vyer över flera olika klassiska platser i Göteborg är loppet ett högt rankat sådant – och nu har anmälan för 2020 öppnat.

Aviciis hyllningskonsert slutsåld – nu kan du vinna ett av tre exklusiva VIP-paket

Inom en timme sålde biljetterna slut till Avicii Tribute Concert for mental Health awareness. För den som inte vill missa årets event, erbjuder nu en av de stolta huvudsponsorerna Urbanista, chansen att vara på plats genom att tävla ut exklusiva VIP-paket.

Snart dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show

Sedan begynnelsen 1977 har nästintill tre miljoner människor besökt ridsportarrangemanget Gothenburg Horse Show på plats i Scandinavium. 19-23 februari 2020 anordnas evenemanget för 44:e året i rad – och förväntas bli minst lika populärt som tidigare år.

Nu kommer musikalsuccén till Säffle: ”Slutsåld på en vecka”

För den som inte vill åka till storstäderna för att njuta av fantastisk opera, gör SäffleOperan nu sin största satsning någonsin när man sätter upp CHESS på sin teater i Värmland.

Premiär för norra Europas största lakritsrotsodling

I över 100 år har svenskar konsumerat lakrits, som länge varit en stor favorit i godishyllan. I snitt konsumerar svenskar 2 kg lakrits per person årligen, vilket gör Sverige till ett av världens största lakritsland. Lakritsroten odlas vanligtvis i de södra delarna av Europa, men nu tar tillverkarna av Sveriges premiumlakrits, Lakritsfabriken i Ramlösa, nästa steg och börjar odla lakritsrot i Sverige. – Att ta lakritsrotsplantagen till Sverige och göra […]

Populär galopp- och höstmarknad intar Stockholm: ”En fullspäckad dag”

Trolleri, galoppsport och food trucks – för hela familjen.
22 september är det äntligen dags för Stockholm Cup-dagen; stora galopptävlingar och en mysig liten höstmarknad som sätter guldkant på säsongen.