Bäst i test, Prova 100 dagar och 15 års reparationsgaranti!

Dagens air fryers är så mångsidiga att de till stor del kan ersätta såväl ugn som spis. Med OBH Nordicas olika air fryers kan du dessutom grilla och ångkoka maten – samtidigt som du kan spara upp till 65 procent energi *. I sortimentet lanseras nu flera olika nya modeller, alla med en provperiod om 100 dagar. Kanske blir det här årets julklapp?

Det finns många olika air fryers på marknaden, men Anne-Samia Aarab, produktchef på OBH Nordica, berättar att hon har många starka argument för att välja just deras.

– Bara i år har vi fått två Bäst i Test-nomineringar**. Du har som kund dessutom 100 dagars provperiod, två års garanti och 15 års reparationsgaranti. Med våra air fryers ingår också grillgaller, vilket annars ofta är något som behöver köpas separat.

Läs mer!

Air fryers har de senaste åren gjort succé i hälsomedvetna hem, men det många inte vet är att hälsoaspekten bara är en av många fördelar. I en vardag full av stress och tidsbrist kan en bra air fryer bidra till att förenkla livspusslet. Med unika och bäst testade*** modellen Easy Fry & Grill 3in1 STEAM+ tas även det smidiga matlagandet till nya nivåer då varmluften inte bara friterar, utan även grillar och ångar maten – vilket bevarar såväl näring som smak i råvarorna.

– Man kan laga i princip all mat som normalt sett tillagas i ugn eller på spis, med den stora fördelen att det är enklare och går mycket snabbare, säger hon.

Drar mindre el än ugn och spis
Tack vare en air fryers effektivitet vid matlagning drar den mindre el än en vanlig ugn eller spis. – Du kan spara upp till 65 procent energi än om du tillverkar pommes i en vanlig ugn*, vilket är minst sagt aktuellt i dessa tider, säger Anne-Samia. Designen är snygg, stilren och passar perfekt in i det nordiska hemmet.

Användarvänlighet är A och O hos OBH Nordica, vilket märks på den lätthanterliga och intuitiva designen vad gäller inställningar kring temperatur och olika program. Det tar inte många sekunder att förstå hur man ska använda den. Enkelheten i kombination med att man inte hanterar någon kokhet frityrolja gör den dessutom säker att använda för de yngre i familjen. Air fryerns mångsidighet gör att det är lika enkelt som gott att tillaga till exempel frysta grönsaker eller värma upp matrester. Och till skillnad från en mikrovågsugn behåller man matens krispighet.

Vinterns nyheter!
OBH Nordica lanserar nu flera olika modeller under namnet Easy Fry, som nu består av 12 olika versioner för att möta konsumentens olika behov.
– Med nya Easy Fry & Grill XXL kan du grilla och fritera samtidigt och med Easy Fry Dual & Grill får du två separata fack och kan på så sätt laga större mängder mat, samt fritera olika typer av mat samtidigt. Det är otroligt smidigt, avslutar Anne-Samia.

*Jämfört med traditionell ugn, Energiklass A. Test utfört 2022 på frysta pommes.

**Bäst i test av Testfakta oktober 2023 för Easy Fry & Grill Precision samt bäst i test av Tek.no i mars 2023 för Easy Fry & Grill 3 in 1 Steam.

***Tek.no mars 2023

Alla versioner av OBH Nordicas nya Easy Fry-modeller har Prova på i 100 dagar: är du inte nöjd med din produkt kan du lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. OBH Nordica har även 15 års reparationsgaranti, vilket innebär att reservdelar finns och produkten vid behov kan återställas till ett rimligt pris.

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. Vår vision är att skapa innovativa produkter med hög kvalitet för att underlätta vardagen för våra nordiska konsumenter. Läs mer här.

Victor Christophe

Learn More →