Perfekt grillresultat varje gång – med OptiGrill

Är du trött på att köpa fint kött och sedan bränna sönder maten på grillen? Besvikelsen när du inser att köttet, fisken eller kycklingen är torr eller överstekt kan vara enorm. Med OptiGrill, den revolutionerande grillen med patenterad sensorteknik, får du perfekt resultatet varje gång.

Grillsäsongen behöver inte vara över – inte heller möjligheten att enkelt och smidigt laga allt från pizza och potatisgratäng till kött, fisk och grönsaker med bästa resultat. Inomhusgrillen OptiGrill är designad för att göra matlagning enklare och grillning mer tillfredsställande – oavsett om du föredrar din köttbit rare, medium eller well done. Det berättar Anne-Samia Aarab, produktchef på OBH Nordica, och konstaterar att grillen tar hänsyn till köttets tjocklek och typ samt din personliga smakpreferens.

– Den har en unik, patenterad sensorteknik som skannar köttbiten och räknar ut den perfekta temperaturen. Du ställer in vad du vill ha och låter grillen göra jobbet. Den kommer dessutom att guida dig genom upplevelsen med ljud och ljus, som indikerar när köttet är färdigt i olika grader av stekning; allt för att du ska kunna passa på att göra något annat under tiden maten lagas. OptiGrill har även ett dropptråg där saften från köttet samlas, vilket sedan kan användas som bas för en magiskt god sås till köttet.

Här hittar du den! 

”Den enda produkt du behöver i köket”
Sensortekniken funkar lika bra på kött som på fisk, kyckling och grönsaker och OptiGrills olika modeller erbjuder varierade grillprogram. Det är möjligt att använda den för att göra bland annat pizza och potatisgratäng i formen som ingår i flera modeller av OptiGrill. I den nyaste modellen kan man även öppna locket helt, så det blir ett “socialt” stekbord där man även kan grilla tomater och andra delikata livsmedel som inte får pressas. Grillen kan till och med agera ugn och tillaga frysta livsmedel.

– Om du bor litet, renoverar eller kanske ska flytta till studentboende kan det här vara ett perfekt tillfälligt kök, medan den kan vara ett bra komplement som gör middagarna enklare hemma i det stora köket. En annan fördel är att OptiGrill är väldigt enkel för hela familjen att använda och även rengöra, då grillplattorna kan diskas i maskin.

Köp den här!

Substitut till utomhusgrillen
OptiGrill kan dessutom agera substitut till grillen fram till nästa säsong.

– Du får samma goda smak och eftersom den inte osar kan man grilla inomhus, i husvagnen eller utomhus trots eldningsförbud. Sammanfattningsvis skulle jag säga att det här är en grill som tänkt på allt för att göra matlagningen så smidig som möjligt, samtidigt som resultatet alltid blir perfekt, avslutar hon.

Alla versioner av OptiGrill har Prova på i 100 dagar: är du inte nöjd med din produkt kan du lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. OBH Nordica har även 15 års reparationsgaranti, vilket innebär att reservdelar finns och produkten vid behov kan återställas till ett rimligt pris.  

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. Vår vision är att skapa innovativa produkter med hög kvalitet för att underlätta vardagen för våra nordiska konsumenter. Läs mer här.

Victor Christophe

Learn More →