Boka träningsresan med Springtime: ”Kom hem friskare, starkare och gladare!”

Föreställ dig en semester där du kan kombinera träning, hälsa och upplevelser i en fantastisk miljö, tillsammans med likasinnade. Det är Springtimes koncept. 
Vi har arrangerat tränings- och löparresor sedan 1986 och gör det både roligare och enklare att hitta motivationen till rörelse, säger Emma EkSpringtime Resor.

Många rivstartar det nya året med löften och drömmar om motivation, rörelse och gemenskap. Emma Ek på Springtime Resor berättar att det – trots att platser snabbt bokas upp – fortfarande finns platser kvar på både löpar- och träningsresor 2024.

– Vi arrangerar resor till allt från Mallorca, Schweiz och New York till mer lokala destinationer som Järvsö – men kanske mest populärt är vår största träningsresa: Training Camp Portugal, säger hon.


Från nybörjare till proffs

I den charmiga portugisiska orten Monte Gordo, belägen längs Algarvekusten, väntar en vecka fylld med träning och äventyr i vår. Här får du möjligheten att uppleva en fantastisk gemenskap med likasinnade och inspireras av kunniga instruktörer, oavsett din träningsbakgrund eller nivå.

– Vissa kommer hit tillsammans med vänner för att kombinera nytta med nöje i ett skönt klimat, andra åker tillsammans med sin partner för att peppa varandra och många väljer att resa själva – gemenskapen på våra resor blir enormt stark och många hittar vänner för livet, berättar Emma.

Dagarna under löpar- och träningsresorna varierar mycket, men Emma berättar om upplägget i Portugal.

– Våra svensktalande instruktörer anordnar ett femtiotal aktiviteter varje vecka: du kan exempelvis börja dagen med en avkopplande yogasession eller en joggingtur längs den milslånga stranden med soluppgången som sällskap. På stranden hittar du träningsplattformen Plankan och en crossfit-bur för fysträning med havsutsikt. I den omgivande pinjeskogen kan du njuta av sköna löprundor.


Bergspasset är mångas favorit

Hon berättar att träningsresans höjdpunkt för många brukar vara torsdagens bergspass, med sina hisnande vyer över Odeleites apelsinlundar eller Kustpassets spektakulära vyer över kusten, och att det självklart finns tid för ett uppfriskande dopp i havet eller en svalkande sangria följt av en god middag och inspirerande föreläsningar.  

– Testa dans, styrketräning, rullskidor, kampsport, löpning – eller kanske lite padel? Oavsett vilken aktivitet du väljer är vårt främsta mål att du ska komma hem från din träningsresa friskare, starkare och gladare än någonsin, med nya upplevelser i bagaget och vänner för livet.

 

Fakta: Springtime Resor

Bokar du en träningsresa med Springtime får du en aktiv semester med ett mångsidigt program. Här finns träning för alla, med Sveriges bästa instruktörer och fina resmål med bra klimat.

Våra löparresor tar dig till storstäder där du kan delta i lopp och njuta av sightseeing och shopping. Våra specialresor inkluderar äventyr som vandring och bergsbestigning, samt möjligheten att delta i lopp. Alla är välkomna att resa med oss för att träna, umgås, och utforska spännande resmål samtidigt som du tar hand om din hälsa.

Läs mer på springtime.se eller ring oss på 08-54553540.