Camilla: ”Så blev jag kvitt min oro inför tandläkarbesök”Camilla led sedan barnsben av stor olust inför sina tandläkarbesök.
Hon upplevde att ingen lyssnade på hennes behov och att hon därför blev orolig.
Tack vare hjälp från Käkkirurgiska Centrum blev Camilla kvitt sin oro och hon kan idag obehindrat söka tandvård när hon behöver.

Har du tandläkarskräck eller känner dig orolig inför att besöka tandläkaren? Då är du är långt ifrån ensam. Statistik visar  nämligen att ungefär var tionde svensk lider av tandläkarskräck och att så mycket som varannan person känner obehag inför att gå till tandläkaren.

Camilla kände sedan barnsben en olustig känsla över tandläkarbesök då hon upplevde att ingen lyssnade på hennes behov av att få veta vad som skulle inträffa under själva besöket. Men när hon kom upp i vuxen ålder bytte hon tandläkare och kände sig tryggare.
– När min dåvarande tandläkare efter ett par år gick i pension rekommendera han mig att att söka hjälp hos Jasmin på Käkkirurgiska Centrum i Södertälje – vilket jag gjorde och är evigt tacksam för, säger Camilla.

Käkkirurgiska Centrum erbjuder tandvård för hela familjen och har en klinik i Stockholm och en i Södertälje. Här har du tillgång till specialisttandläkare, allmänläkare och tandhygienister och kan få behandlingar inom allmän-/akuttandvård, tandimplantat, käkkirurgi, estetisk tandvård, kosmetik, protetik/tandersättning, parodontologi/tandlossning, blekning och tandhygienistbehandling samt endodonti/rotbehandling.
– Fram till 31/12 har vi fri konsultation, säger Jasmin Kalantari, leg. tandläkare på Käkkirurgiska centrum.
Läs mer om Käkkirurgiska Centrums behandlingar

”Nu upplever jag ett lugn”
Camilla berättar vidare att Jasmin har varit ett fantastiskt stöd för henne och att hon därför varmt kan rekommendera andra att kontakta Käkkirugiska Centrum eller Jasmin direkt.
– Hon har hjälpt mig att känna tillit och trygghet vilket har resulterat i att min oro har minskat. Jasmin och hennes personal har främst informerat mig om vad som komma skall under besöket och nu upplever jag ett lugn, avslutar Camilla.
Vill du också få en trygg behandling? Ta reda på mer här


Om oss
Käkkirurgiska Centrum har specialisttandläkare inom bland annat protetik, käkkirurgi och parodontologi. Vi hjälper dig att till exempel ersätta förlorade tänder med tandimplantat, kronor och broar eller utföra kirurgiska ingrepp i munnen för att avlägsna tänder och infektioner.

Inom allmäntandvård hjälper vi dig med undersökningar, lagningar, förebyggande tandvård, bettskenor och liknande. Vi har även ett nära samarbete med specialister inom tandreglering och rotfyllningar.

Kontakta oss
Varmt välkommen att kontakta oss!

Södertälje, Polhemsgatan 18
Telefonnummer: 08-550 696 00
E-post: info@kakkirurgiska.se

Stockholm, Linnégatan 52
Telefonnummer: 08-661 63 63
E-post: info@kakkirurgiska.se


Jasmin Kalantari, leg. tandläkare.